Vpis v tri – letno šolo Djotiša in Vastuja

Nadaljujemo z vpisom v tri- letno šolo djotiša in vastuja, katere prvi letnik se ponovno začne septembra 2015. Prijave že potekajo, in ker je število mest omejeno, je na voljo še 5 prostih mest.

Šola djotiša in vastuja v izvedbi ISA INŠTITUTA združuje znanja djotiša, vastuja in ayurvede (z elementi joge), ki so med seboj neločljivo povezana in nam pomagajo k srečnemu, zdravemu, zadovoljnemu, mirnemu ter izpolnjenemu življenju.

Cilj šole je usposobiti djotiš in vastu svetovalce in v teh znanjih podati globino za kasnejše kvalitetno samostojno izvajanje svetovanj, hkrati pa učencem zagotoviti tudi širino s poznavanjem ayurvede in kasneje – v drugem letniku – povezavo ayurvede in joge. Ob zaključku šolanja postanete djotiš in vastu svetovalec, znanje ayurvede in joge – ki ga med študijem tudi pridobimo, pa nam pomaga kvalitetneje opravljati svetovanja.

Šolanje bo potekalo v modulih, od septembra do vključno maja. Letnik obsega 9 modulov (en modul mesečno), vsak modul pa obsega 12 ur. Srečevali se bomo mesečno – cela sobota in petek popoldan obsega en modul.

Izobraževanje poteka v Ljubljani, v prostorih Vodnjaka znanja, na Celovški cesti 61.

Poleg srečevanja v živo bo delo in učenje potekalo tudi preko zaprtega foruma, kjer vadijo že letošnji učenci šole.

Če resno premišljujete o vpisu v šolo, je morda prava priložnost sedaj, ker bo naslednji vpis v 1. letnik mogoč šele čez dve leti – v jeseni 2017.

Šolnina za posamezni letnik znaša 1100 EUR, ob prijavi pa se plača 200 EUR akontacije, ki se kasneje odšteje od zneska letne šolnine. Po dogovoru je možno tudi plačilo na obroke.

Ob prijavi v šolo je potrebno izpolniti prijavnico, kjer se navede točne rojstne podatke. Prijavnico lahko izpolnite na strani www.isa-institut.org

Za vse dodatne informacije (datumi modulov, razpored predavanj, gradivo, natančne teme in snovi, plačilo, organizacija….) o vpisu v 3-letno šolo djotiša in vastuja me lahko kontaktirate na 031 509 130 ali tina.pipan@isa-institut.org

Srčno vas vabim, da postanete del tega globokega znanja in modrosti, ki ni omejena s časom ali prostorom.

Več o znanju djotiša in vastuja pa si lahko preberete na spletni strani www.eroja.si ali www.isa-institut.org

Upam, da se srečamo in da se naše poti povežejo.
Tina Pipan