Začetna štiriurna EFT delavnica

EFT je tehnika doseganja čustvene svobode je ena izmed vodilnih energijskih tehnik. Z njo lahko učinkovito ublažimo najrazličnejše telesne in čustvene težave, kot so strahovi, fobije, trema, škodljive navade, bolečine v hrbtu in nespečnost …

Seznanili se bomo s teorijo in tehniko EFT in se naučili, kako lahko uporabljamo to hitro, varno in blago tehniko ter si z njo uravnovesimo energijo, začnemo drugače razmišljati in podpremo pozitivne spremembe v telesnem in čustvenem zdravju.

Vsebina delavnice:

predstavitev EFT-ja,
osnovna receptura
uporaba in praktične vaje:
tapkanje na vdih
tapkanje na telesno bolečino oziroma neugodje,
tapkanje na nekaj, čemur se ne morem odreči,
tapkanje na boleč spomin

Čas trajanja: štiri ure. Cena za delavnico je 40 €.

Prijave sprejemamo do 20 julija na zarek@siol.net ali po telefonu 031 614 898. Prisrčno vabljeni! V predavalnico ne hodimo v čevljih, lahko si prinesete svoje copate in seveda ne pozabite na vodo.

Delavnico bom vodila Helena Cesar, EFT izvajalka 2. stopnje

Moja predstavitev na strani EFT Slovenije med EFT izvajalci z diplpomo: Integrirati tapkanje oziroma vnesti ga v svoj vsakdan je v tem času pomembno tako kot dihanje! Priznanje lastnih čustev, občutkov je sestavni del bivanja najprej s seboj in seveda z drugimi, vsak dan. Koliko se zavedamo tega trenutka in sebe v njem? Res je, da je včasih težko začeti; pri tapkanju pa res ni panike, kjerkoli začnemo, je prav!
Toplo priporočam vsem, ko zjutraj vstanemo in objamemo nov dan ter odpremo srce, da se ob tem tudi potapkamo in določimo predznak dnevu.
Moj pristop delovanja je celosten. Modrosti naravnega zdravljenja so povezane predvsem z ohranjanjem zdravja ter nasveti, kako vsak dan živeti z zakoni narave. Ena teh oblik so tudi osebna svetovanja (predvsem z uporabo EFT tehnike) in terapevtske masaže, ki jih izvajam.
Pri delu so mi osnovne desetletne izkušnje s strankami, ljubezen do dela ter usposobljenost (NPK maser: tuina in klasična masaža, potrdila o usposobljenosti GZS iz tradicionalnih tehnik: Ayurvede, Kitajske tradicionalne medicine, Bioterapija ter medicinske usposobljenosti, Bownova terapija, EFT tehnika).
Delujem v svojem centru Žarek, kjer organiziram skupinska tapkanja z naslovom EFT za vsakdanjo rabo, občasno tudi tematska tapkanja (tudi na Mavričnih sobotah in za posamezne ciljne skupine), največ uspehov pa beležim v osebnem pristopu, individualnem tapkanju.

|||::
Predavalnica Žarek Sončni dvori