Zdravljenje z ACCESSom: IZGUBA LAS, Ljubljana

Izguba las je lahko težava, s katero se danes srečujejo ne samo moški temveč tudi ženske. Težava je čedalje bolj izrazita pri obeh spolih in ne več samo pri moških, kot je bilo to včasih. Zdi se, da se moški na izgubo las odzivajo manj travmatično kot ženske. Roko na srce, že veliko žensk sem slišala, da jih plešasti moški bolj privlačijo kot kosmati, da pa moške bolj privlači plešasta ženska kot dolgolaska, žal nisem še slišala. Mogoče je to razlog, da je pri ženskah to večji problem. Če sploh je problem!
Pravim »če sploh je problem« zato, ker je naše življenje takšno kakršne so naše misli. Če verjamemo, da je izguba las problem, potem to postane problem. Zlato pravilo modrega življenja je, da stvari sprejmemo takšne kot so, da jim dovolimo da so takšne kakršne so – brez upiranja, strahov in obsojanja. Šele takrat, ko težavo ali bolezen sprejmemo mirno in brez upiranja ustvarimo »odskočno desko« za spremembo tega stanja.

Access Consciousness je odkril več kot 60 različnih energijskih procesov, ki telesu omogočajo spremembe. Vsaka od teh transformativnih energij se sproži kot telesni proces, ki omogoča, da se telo samo pozdravi. Vsak proces pa deluje na različna področja in težave.

Na tokratni delavnici se boste naučili dveh Accessov-ih telesnih procesov, ki se uspešno uporabljata tudi za odpravljanje izgube las:
– MDDM (Molekularna demanifestacija in demolekularna manifestacija),
– Razgradnja vseh utelešenih konkluzijskih in kontekstualnih resničnosti.
Dobili boste tudi nekaj verbalnih procesov ter par receptov iz »domače lekarne naših babic«.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali vsak telesni proces.

Delavnico vodi: LJILJANA UDIR, Body Process Facilitator (BPF)
Datum in čas delavnice: četrtek, 05.03.2015 od 08.30 do 14.00 ure
Kraj: LJUBLJANA, Masažni salon DOTIK MAVRICE, Dunajska 49
Cena: 80 €

Za udeležbo na delavnici ni nikakršnih predpogojev.
S seboj prinesite odejo ter manjši vzglavnik!

Prijava in vse dodatne informacije:
Ljiljana Udir, gsm: 051/324-707, e-mail: ljiljanaudir@gmail.com ali horus@t-2.net