Zlati simboli za 2015

Zlati simboli so simboli, ki sem jih lani decembra začela kanalizirati, po tistem, ko sem se v regresiji v enega od preteklih življenj, videla, kako delam z njimi v templju v Perziji.
Med neko seanso so spontano začeli vstopati v energijski prostor stranke, zato sem jih začela raziskovati. V mojem življenju in v življenju številnih “poskusnih zajčkov” so naredili takšen premik, da vam jih ponudila strankam že lansko leto. Zato se lahko letos ponovno prijavite na delo na daljavo, ki bo potekalo od 1. do 12. januarja. Vsak dan boste od mene prejeli Zlati simbol, ki bo naravnan na vibracije tekočega meseca, kajti prvih 12 dni v letu predstavlja posamezne mesece skozi celotno leto. Tako boste 1. januarja prejeli simbol za mesec januar, 6. januarja za mesec junij, itd. Simbol bo v tekočem mesecu olajšal problematične energije na vseh področjih vašega življenja in odstranjeval vso tisto “nesnago”, na katero boste naleteli . Simbol si lahko prerišete, ga nosite s seboj v torbici ali denarnici, ga rišete v mislih ali v zraku ali enostavno ne počnete nič od naštetega, saj enkrat, ko je aktiviran, deluje sam po sebi.

Energijska izmenjava: 60 €

Prijave in informacije: info@theta.si ali 041 67 44 88

Vaša prijava je dokončna, ko pošljete vaše podatke (ime, priimek, email ter telefonsko številko) in nakažete celoten znesek 60 € na TRR podjetja mag. Goga Pečnik s.p.: SI56 2900 0005 1021 857, s pripisom Zlati simboli.

Prijave sprejemam do 31. decembra dopoldne.