Zvočni SPA: Delavnica na Dugem otoku, 26.9. do 3.10.

ZVOČNA DELAVNICA z zvokom na DUGEM OTOKU
Kdaj? 26.9. do 3.10.

Polni penzion + TT= 197 Eur

Cena delavnice z zvokom za vse dni = 35 Eur (plačilo teden dni pred odhodom na račun Zvočni SPA, Tjaša Cepuš s.p.).

Enkratni obisk = 10 Eur.

Delavnica – Zvočna kopel

Skozi celotno delavnico v enem tednu bomo poglobili naše zaznavanje sveta, odpirali vse čakre, vsak dan posebej, vsak dan se sproščali in zaznavali naša čutenja, spoznavali sami sebe in svet okoli nas v globino in širino.

Vsak dan se bo izvedla zvočna kopel z novim posebnim namenom. Vsaka kopel in njen namen bo del celote, ki se bo nadgrajevala in jo bomo zaključili zadnji dan s praznovanjem.

Vsi, ki pa boste želeli še bolj poglobiti svoje občutke, spusiti in iti v novo doživljanje sebe, z reševanji točno določenih konfliktov, pa vabljeni tudi med dnevom na individualne zvočne seanse.
Na zvočni kopeli boste leže poslušali zvoke vseh instrumentov. Za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa potrebujete armafleks in deko/nekaj za pokriti. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajate zvokom, nato sledi kratek pogovor ali presenečenje.

Predajali se bomo zvokom JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, tibetanskim pojočim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom,  itd…

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.  Zvok kristalnih posod, vilic in piramid ima vibracijo bele svetlobe, ki se na koncu lomi v mavrični paleti in ob igranju na kristalne pojoče posode deluje direktno na naše čakre. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti. Lastnosti posod so, da imajo enake elektromagnetna polja, kot obstajajo v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij. Preko čistega tona kristalne posode lahko reprogramiramo energetsko polje posameznika in s tem vplivamo na celično zdravjenašega bitja.

Nekateri učinki, ki lahko nastopijo po zvočni kopeli:

– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa

– pomladitev telesa

– povečana intuicija

– izboljšana komunikacija

– boljša koncentracija in fokus

– čustveno očiščenje (jeza, žalost, depresija, nejasnost, strah…)

– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)

– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

– zaznavanje lastnega bitja in prizemljenost tukaj in zdaj

Cena delavnice 35 eur.

***


***

Individualne zvočne kopeli

individualna zvočna kopel

Zvočna kopel 75 min

Ob zvokih instrumentov se boste sprostili in obenem pa se bodo začele sproščati tudi čustvene, miselne in fizične blokade v vaših celicah. Pred zvočno kopeljo se izvede kratek pogovor. Tako lažje ozavestite travme, izkušnje in misli, ki vam krojijo določeno situacijo v življenju. (Pogovor po vaši želji.) Tretma se lahko izvede večkrat, kadarkoli začutite, da ste pripravljeni na spremembo. Izvaja se tudi le za globoko sprostitev in uživanje. Na kopeli se uporablja gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, kraguljčki.

cena: 45 eur (popust za tiste, ki se udeležijo delavnice – cena s popustom 40 Eur, za dvakrat 70 Eur, trikrat 90 eur)

Individualna celostna masaža zdravilnih rok in zvoka energetskih instrumentov ® 60 min

Tretma je namenjen za celostno uravnavanje vaše hrbtenice in odstranjevanje morebitnih napetosti v njej. Celostna masaža zdravilnih rok podpira zdravje in srečo s pomočjo zvokov energetskih instrumentov. Stimulira lahkotni pretok živčnih impulzov v vašem telesu. Z dotikom rok in zvočnim valovanjem pa hkrati odpira energetske kanale, pomembne za uravnoteženo delovanje. Skozi tretma boste globoko doživljali sebe in svoje namene v življenju. Tako boste lažje in lahkotnejše jih spreminjali v realnost.

Cena 45 Eur (popust za tiste, ki se udeležijo delavnice – cena s popustom 40 Eur, za dvakrat 70 Eur, trikrat 90 eur)


Reševanje konfliktov z zvokom – 45 min
Kadar imajo ljudje težave/konflikte, jih je možno reševati s pomočjo posebne tehnike zvoka. Reševanje konfliktov z zvokom poteka glede na pogovor v različnih smereh. Posameznik lahko izbira med lastnim igranjem ali mojim igranjem na instrumente ob izražanju različnih konfliktov skozi zvok. Globoko spoznanje o situaciji lahko spremeni celotno delovanje v življenju.Cena: 45 Eur (popust za tiste, ki se udeležijo delavnice – cena s popustom 40 Eur, za dvakrat 70 Eur, trikrat 90 eur)