Zvočni SPA: Vabilo na zvočno kopel Celje ‘Predaja’, 23.7.

????????????????????????????????????

Zvočni SPA:
Vabilo na
zvočno kopel Top fit Celje ‘Predaja’

Izvaja Tjaša Cepuš

Kdaj? sobota, 23. julij 2016 ob 19.00 do 20.30
Kje? Top Fit Celje ali v naravi – Svetina pri Celju
(glede na vreme se odločimo v četrtek, 21.7.)

Predanost… Sebi in Življenju… Ni enostavno, še zdaleč ne… Kaj pa če?  Pa vendarle, je vredno in osmišlja naša življenja. Ker je takrat, ko se predamo, naenkrat vse tako enostavno…  Podpirali bomo predanost Sebi in Življenju z zvokom.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom
IN KRISTALNI LIRI …

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Prijave do 22.7.2016 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop 13 Eur. Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 8 let je vstop prost.

????????????????????????????????????
|||::
Ipavčeva 22, Celje, Slovenia