Navodila

Navodila Obrazec

Dodajanje dogodkov je enostavno. V prazna polja vnesi zahtevane podatke. Pri “Izberi Organizatorja” izberi svoje podjetje ali svoje ime. V primeru, da na seznamu ni izpisanega kraja kjer izvajaš dogodke, ga dodaš s klikom na “+” poleg kraja. Kategorije prosimo, da ne dodajaš. V primeru, da ni ustrezne kategorije, izberi Razno in se obrni na uredništvo, kjer bomo preučili tvoj predlog.

Če se tvoj dogodek ponavlja, izberi “ponovi” ter izberi zaporedje ponavljanja.
OBVEZNO določi zaključek ponavljanja, ki je lahko max. 2 meseca !
Če ne določiš konca ponavljanja, se dogodek ponavlja v neskončnost.

Mesto dogodka: Če v naboru ni mesta dogodka – prizorišča ga lahko dodaš s klikom na “+”.
Vnesi ime: Studio X ( tu ne more biti naslov ulice ! ), Dodaj opis: nad Trgovino B, Dodaj naslov: Cvetna ulica 15, Vnesi mesto: Koper.
Google naslov: Cvetna ulica 15, Koper, Slovenija in prikazan bo pravilen zemljevid.

Slike dodaš s pritiskom na “+” in jo izbereš iz tvojega diska ali neposredno iz URL naslova. Možno pa je, da sliko enostavno primeš in jo zadrsaš v okvirček.

Dodaj vse tri slike, lahko so iste ali različne, saj gre za različne poglede na portalu. Poglej Navodila

Ko vneseš vse podatke, klikni na “oddaj dogodek”. Če si se zmotil, ga lahko delitiraš-zbrišeš ali pa počistiš vnos in ga vnesi ponovno.

Nadzorna plošča” Nadzorna plošča omogoča več možnosti za urejanje (oblikovanje) tvojih dogodkov. Slike, ki jih enkrat vneseš lahko uporabljaš večkrat in za različne dogodke. Na ta način ti ni potrebno vsakič nalagati novih slik.

Nadzorna plošča
Dodaj nov dogodek
Vsi moji dogodki
Moje slike

Odjava iz sistema

Navodila Nadzorna ploščaDodajanje dogodkov: 

V nadzorni plošči v desnem delu izberi “dodaj nov dogodek”. Odpre se ti obrazec za dodajanje. V zgornjem delu enostavno dodaš vsebino. V spodnjem delu v katerem je prikazan koledar, pa klikni na datum dogodka in odpre se ti okno v katerem določiš uro dogodka. Datum avtomatično povzame.

V desnem delu imaš polja v katerih označiš kategorijo, koledar, organizatorja…….

Izbira slik: Vse tvoje dosedanje slike so naložene v galeriji. Pri dogodkih lahko izbiraš med njimi ali pa enostavno dodaš novo. Prosimo, da upoštevaš max. Kb slike. Na ta način ti ni treba vsakič dodajati istih slik 3x.

Mesečni pogled slika: je nova slika, ki se prikaže na mesečnem prikazu koledarja ( primer )

Posebna polja: dodaš URL naslov do prijavnega obrazca na tvoji spletni strani ( ne mailov )

Prizorišče (prostor kjer izvajaš dogodek): če ga nimaš v naboru, ga med urejanjem dogodka dodaš samo z imenom (npr. Studo X ), ko shraniš dogodek, pa pojdi v desnem delu na Dogodke / Prizorišče in poišči tvoj vnos ter ga uredi.

Vnesi ime: Studio X ( tu ne more biti naslov ulice ! ), Dodaj opis: nad Trgovino B, Dodaj naslov: Cvetna ulica 15, Vnesi mesto: Koper.
Google naslov: Cvetna ulica 15, Koper, Slovenija in prikazan bo pravilen zemljevid.

Po zaključku dodajanja te prosimo, da se odjaviš iz sistema. V zgornjem desnem kotu je odjava 

Podpora“Če imaš težave ali pa potrebuješ nasvet, nam lahko enostavno pišeš na mail: klub@duhovnost.eu.

Z veseljem ti pomagamo