Išči
Generic filters
mars
foto:splet

Direkten Mars, mlaj v raku in padajoča luna

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Teden padajoče Lune, vse stvari se gostijo in hitijo odpirat vrata realizacije. V zraku bomo čutili pritisk, zaradi aspektov s Plutonom, toda vsaj vreme je krenilo po poti vročega poletja, kar smo si sicer vsi želeli, vendar bodo tudi tokrat prevladovali ekstremi.V času, ko je Merkur direkten in Luna upada, se običajno vse stvari zgostijo, z željo po čim prejšnji realizaciji delamo vsak dan prekomerno in ob tem pozabljamo, da se moramo tudi kaj gibati po svežem zraku. Res pa je, da vsi čutimo spremembe v klimi, ki vplivajo tudi na življenjski tempo.Dobra novica je, da 29.6. Mars zaključi svoje retrogradno obdobje in začne spet pisati direktno pot. To nas bo navdihnilo s pogumom, več bomo imeli energije, kljub padajoči Luni se bodo začele stvari premikati na boljše. Spremembo bodo najbolj čutili ljudje rojeni v znamenju ovna in škorpijona, katerim rdeči planet vlada.Z zaključkom retrogradne zanke Marsa, se bo tudi vreme uredilo in družbene napetosti bodo nekoliko popustile, vsaj do sredine avgusta, ko se začenja obdobje Mars OOB in jesenjskih mrkov. Čaka nas torej mesec in pol bolj umirjenega dogajanja, ko bomo skoraj živeli normalno…

Mlaj bo v ponedeljek, 4.7., na 13. stopinji raka

To je tradicionalna stopinja, v pozitivni luči prinaša družinska srečanja, druženje in sproščene pogovore v hladni senci, po drugi strani je 13.stopinja izjemno konservativna in netolerantna, zato na družbeni ravni ponavadi zaostruje konflikte in povečuje razkol med različnimi strankami ali skupinami. V vsem tem času od raka, prek leva, vse do jesenjskih mrkov, se bodo v Evropi kresale iskre, med generacijski spor in razlike v različnih političnih nadzorih se bodo stopnjevale. Kar po svoje ni nič neobičajnega, na te stare vzorce, smo vendarle navajeni in čeprav bi glede na vodnarjevo ero pričakovali, da bodo počasi izginili, se bomo očitno še vedno valjali v istih vzorcih, vsaj dokler generacijski planeti ne naredijo pomembnejših premikov.Mars se na veliko olajšanje vseh, sploh ovnov, škorpijonov in strelcev, obrnil v direktno gibanje, s tem, da je na koncu svoje retrogradne poti naredil še precej škode, se bo naposled vendarle nekoliko umiril, vsaj do avgusta, ko bo spet prinašal slabe vplive.Jupiter v konjunkciji s severnim sečiščem in Neptun v konjunkciji z južnim, ter Saturn v kvadratu, prinašajo večje dogajanje na finančnih trgih, to je očitno padanje cen nafte, krepijo se sodobna tehnologija, precej živahno dogajanje, ki se ne bo umirilo, vse do konca poletja.V Sloveniji lahko pričakujemo vsa ta dogajanja, potencirana, kajti prav 13. stopinja raka je najbolj občutljiva točka in če se dogajajo napetosti in so slabi aspekti povezani s to stopinjo, je za pričakovati potencirane neprijetnosti. Ta 13.stopinja je izjemno konservativna in netolerantna, zato na družbeni ravni ponavadi zaostruje konflikte in povečuje razkol med različnimi strankami ali skupinami. V vsem tem času od raka, prek leva, vse do jesenskih mrkov, se bodo v Evropi kresale iskre, med generacijski spor in razlike v različnih političnih nadzorih se bodo stopnjevale.Anglija ima podobne težave z rakovo energijo, kakor Slovenija, starejša, konzervativna generacija je politično aktivna, mlada, sveža generacija politično pasivna in zaradi tega država drvi v zaprtost konservativne energije, vrača se v prejšnje stoletje. Za mnoge ljudi bi bilo boljše in bolj zdravo za družbo, če ne bi delali ničesar.Sicer se bo proti koncu tedna energija začela spreminjati, v sredini tedna bosta Venera in Mars v trigonu, dobri aspekti za ljubezen in uživanje poletja, četrtek petek in proti koncu tedna, pa se bodo spet kresale iskre družbene transformacije, Merkur in Sonce prihajata v opozicijo s Plutonom, nemirni časi, se ne morejo končati, dokler se ne dogodijo spremembe, zaradi katerih sploh nastajajo družbena trenja.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem