Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Dnevnik radosti 11.2.2019

foto:pixabay.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Nadaljevali bomo delo s smejkoti. Število 0 in simbol kroga se mnogokrat uporabljata kot oris svetega prostora. Slišali ste verjetno že, da okoli sebe vizualizirajte svetlobo za zaščito ali, da rišite krog (v mislih ga vizualizirate), ki naj bi vas zaščitil.Tokrat boste sebe ovijali v radost. Zamislite si krog na tleh. Zaprite oči in vizualizirajte krog, svetlih barv, v katerem je popolnoma varno in vse dobro. Obroba kroga naj bo v vaši najljubši barvi, če jo imate. Nekaj trenutkov tako imaginirajte krog z obrobo. Zdaj pa v tem krogu narišite oči. Ob tem afirmirajte: ”na svet gledam z očmi Radosti”. Ponovite 6x. Nato v mislih narišite še usta, širok in iskren nasmeh.Zdaj vizualizirajte sebe kako ste stopili v ta krog. Obdaja vas ista varna svetloba, ki ste jo prej vizualizirali. Afirmirajte: ‘Na življenje in na sebe gledam z očmi Radosti. V vsem znam najti nekaj dobrega. Vse je dobro v mojem svetu.’ Ponovite vsaj 4x.V Dnevnik Radosti narišite svoj krog – točno takšnih barv kot ste ga vizualizirali, ali pa ga opišite in si zapišite navedene afirmacije. Za jutri si priskrbite post-it samolepilne lističe.

KAJ DNEVNIK RADOSTI SPLOH JE?

Delali bomo na svojem umu, podzavestnih vzorcih na zelo preprost način.

Zakaj afirmacije ne delujejo?

Kaj je afirmacija? Je misel, ki si jo rečemo.Kolikokrat pa si povemo določeno afirmacijo? V resnici? Denimo, če pogledamo 24 ur dneva, kolikokrat si rečete nekaj negativnega? ((kolk si pa počasen, štorast, neumen, grd, debel, lej kako ti hlače visijo, spet ti je kava prekipela, a spet si pozabil na xy, …)) Kolikokrat vam podobno osebe v vaši okolici porečejo tekom dneva ((pa sem ti stokrat rekla, pa si ne zapomniš itd)).Tudi vse to so afirmacije. In določene si govorite že od otroštva, veste koliko dni je to, fijuuuu! ?‍♀️ Zato, bodite potrpežljivi. Dokler se tekom dneva hudujete na sebe, in si zjutraj v ogledalu rečete: ”rad/a te imam, lep/a sem, vse je dobro” ne morete pričakovati, da bodo pozitivne afirmacije, ki so le micen procent delovanja vašega uma, prinesle čudež.Zato pa je pred vami Dnevnik Radosti, s pomočjo katerega se bomo vračali tako v preteklost kot tudi delali na sedanjosti. Bistvo je prižiganje nasmeha v vašem srčku in umu na malo drugačen, pozorno voden način, usmerjen v obnavljanje vere v lep danes in še lepši jutri. Lahko bi dejali, da bomo tako um ukanili in ga spomnili, da ni vse črno. To je predvsem pomembno za tiste, ki se soočajo z žalovanjem, hudo izgubo ali razočaranjem, depresijo itd.

Kaj potrebujete?

Zvezek ali beležnico in prav nič drugega! Naslovnica naj odraža vas in vas spominja na nekaj prijetnega. Morda bo to motiv ljubke živalice, morda cvetlični vzorec, morda misel.. na prvo stran napišite MOJ DNEVNIK RADOSTI. Na zadnjo stran narišite enega velikega smejkota. ?Vsak dan bomo počeli nekaj drugega. Vprašanja in smernice so skrbno pripravljene za vas po določenem vzorcu. Ne analizirajte jih, prepustite se občutku. Občutite lepe trenutke, radost, pa naj gre za spomine, v katere se boste potopili ali pa želje, katere bomo vizualizirali.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Časovni stroj

Časovni stroj

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem