2-dnevna delavnica - Šola slik Srca - vodi Lu Ka 7

2-dnevna delavnica – Šola slik Srca – vodi Lu Ka

Pozdravljeni,
OBRAZEC ZA PRIJAVO:
https://form.jotform.com/222486511351350

*Lokacija:

LJUBLJANA, Ljubljana, Cesta Andreja Bitenca 68

*Jezik:
Delavnica bo izvajana v slovenskem jeziku

* Čas delavnice:
24.9.2022, 9:30 – 17:30
25.9.2022, 9:30 – 17:30

* Cena delavnice:
188 EUR

* Na delavnici boste prejeli:
– Barvice in zvezek
* Na delavnico prinesite:
– Ruto ali bandano ali meditacijsko masko (za pokriti oči)
– Steklenico za vodo
– Karkoli bi potrebovali, da bi vam bilo udobno

* Postavitev:
– Na delavnici boste sedeli na udobnih meditacijskih stolih z naslonjalom, ali pa na navadnih stolih (po želji)

* Točnost – Vsak dan delavnice prosimo BODITE TOČNI. V primeru zamude več kot 30 minut, ni možno nadaljevati delavnice. Pridite vsaj 15 minut prej, da se pripravite v miru.

*Urnik delavnice se lahko po dogovoru z udeleženci tudi spremeni.

* Odmori:
Vsak dan bomo imeli vsaj tri odmore – enega za kosilo (okoli 13.00 ure) in nekaj krajših – za prigrizke, wc in podobno. Vsa dodatna navodila vam bo predal LuKa.

*Kosilo:
Glede kosila (ni všteto v ceno delavnice) je več možnosti: lahko se odločite za restavracijo v neposredni bližini, lahko hrano naročimo skupaj, lahko pa si kosilo prinesete kar s seboj.

*Prigrizki:
Na voljo bodo prigrizki, voda, “kava”, čaj, kakao.

*Vaša udeležba:
To, da ste na delavnici prisotni vsak dan in ves čas delavnice, je zelo pomembno tako za vas, kot tudi za ostale udeležence.

*Vaše počutje med delavnico:

Delavnica ŠOLA SLIK SRCA je mentalno in emocionalno intenzivna delavnica. Ves čas delavnice se odvija mnogo procesov na vseh nivojih vašega obstoja. Veliko je vizualizacije. Zato se lahko zgodi, da boste med delavnico rahlo utrujeni, bolj (ali manj) lačni kot ponavadi, bolj čustveni, občutljivi… Zato priporočamo, da si te dni delavnice vzamete res samo zase in se v celoti posvetite sebi. Ko se vsak večer po delavnici vrnete domov, si vzemite dovolj časa za počitek ter pijte veliko vode.

*Vzdušje:
Vse skupaj bo potekalo v sproščenem vzdušju. Ti dnevi so vaše darilo vam samim, zato uživajte v njih.
(Tisti, ki ste bili na ostalih delavnicah pri Lu Ku, boste videli, da je dinamika te delavnice bolj umirjena, kot ostale.)

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo.
LU KA & VIŠJA VIBRACIJA

www.visja-vibracija.si

OPIS:

“To je delavnica, kjer se spomniš, kako do podob dostopati iz srca. Kako priti iz meglic uma in videti onkraj tančice, ki skriva naš pogled skozi srce.”

KO SMO BUDNI, SANJAMO. KO SANJAMO, SMO BUDNI.
Ne bomo vas učili, kako vstopiti v srce, ker enostavno le vstopimo vanj. Ne bomo vas učili meditirati, saj smo mi meditacija sama. Nobenih tehnik ne bomo učili. Samo prepustili se bomo najgloblji in najbolj prvinski točki zavesti. Gledali bomo s srcem in spoznali, da so tudi naši vsakdanjiki le podobe.
Razumeli bomo, kaj se dogaja v naših sanjah in kako spremeniti svoje sanje. In kako spremeniti svoje življenje v skladu z njimi in spremeniti svoje sanje v skladu s svojim življenjem. In ko nekaj spreminjamo, tudi te spremembe le sanjamo.
Podobe srca nas vodijo do globljih spoznanj, ki osvetljujejo naše poglede na situacije. Naleteli bomo na meglice in onkraj njih bomo videli podobe. Videli bomo padanje jabolk, pojavljanje kristalnih svetov in izginjanje zrcalnih vizij, hojo skozi gore in potaplanje skozi galaksije neskončnosti.

Ne bomo naredili nič novega. Nobena slika ne bo deformirana in predpostavljena, kako mora biti, ali ne sme biti. Vse bo vaše lastne slike. Slike iz Srca.

VSE SO SANJE

Vse, kar vidimo okoli sebe in v sebi, so slike. In preko slik lahko komuniciramo s svojo podzavestjo, s svojim Višjim jazom, skozi naše Srce. Naše srce je tehtnica, ki uravnoveša podzemlje in zgornji svet.

Združujemo videnje, čutenje in vedenje. Tako vidi naše Srce. Naš um nima nobene zveze s podobami.
Šli bomo skozi meditacije šole podob in se spomnili tehnik, kako ostati v srcu in kako od tam živeti skozi naše vsakdanje življenje.
Slike Srca prihajajo iz starega Egipta. Pravzaprav gre še dlje v zgodovino. Je eden od 13 načinov, kako gledati na stvaritev. Ali so res vse le slike?
Je način videnja, modrosti in zdravljenja novega človeka. Ozdravitev je pravzaprav šele začetek. Naslednji korak je sprememba zavesti.

To je čisti ženski način dojemanja realnosti. Vse so slike. To ni hipnoza. Slika je že v nas. Samo vidimo, prepoznamo in ozavestimo.

Sanjamo svoja življenja, sanjamo podobe.

In slike iz Srca niso odgovori. So ključi, ki odklepajo našo podzavest.
Tako so šamani, zdravilci, svečenice in svečeniki starega Egipta, Izraela, Tibeta, Jukatana razumeli realnost… Ko razumemo, da je vse le podoba, lahko spremenimo svoje življenje.

Jezus in Buda sta uporabljala šolo podob ali slik.

Naučimo se zaupati svojim notranjim vizijam. Z majhnimi koraki naredimo velike spremembe.

Je eden najstarejših načinov dela in življenja iz srca.

Pričakujte, da boste dva dni veliko odpirali in zapirali oči. Se poglabljali v svoje podobe, jih ozaveščali. Sanjali budni. Vaš logični um pustite doma.
Veselim se raziskovanja meglic sveta podob srca z vami.

Lu Ka

Datum

Sep 24 - 25 2022
Zaključen!

Ura

09:30 - 17:30

Cena

188 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Predavatelj

  • Lu Ka
    Lu Ka

    Lu Ka je predsednik društva Višja Vibracija in je tudi ustanovni član od leta 2013. V društvu skrbi, da stvari tečejo in so povezane.
    Lu Ka je bil rojen v Sloveniji. Pri 11-ih letih je doživel bližnje srečanje s smrtjo, pri katerem je zapustil ta svet in se vrnil nazaj. Po tej izkušnji se je začel zavedati drugih svetov in komunikacije z naravo. Vsakodnevno se je začel ukvarjati sanjami in meditacijami. Tako se je postopoma spomnil svojega poslanstva tukaj na Zemlji kot tudi nekaterih svojih življenj v drugih ozvezdjih in dimenzijah.

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.