četrtek, 25 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

3-dnevna pomladna Qigong delavnica - RAZPRODANA 7

3-dnevna pomladna Qigong delavnica – RAZPRODANA

3-dnevna pomladna Qigong delavnica v zdravilni bližini morja

 

Belvedere resort (Izola), 12. – 14.04. 2024

 

Intenzivna aktivacija samo-zdravilnih moči s Qigongom

 

Začnite z izgradnjo vitalnega telesa,

revitalizirajte hormonski sistem,

sprožite razvoj notranje energije

preko izvajanja seta vaj:

 Qigong forma osmih nesmrtnikov

 Qigong sedmih zvezd

 

Izkusite nežne, tekoče, ritmične in meditativne kretnje, ki bodo vašem telesu in umu prinesle globoko občutenje miru, sproščenosti in lahkotnosti.

 

 

Qigong forma Osmih Nesmrtnikov je starodaven sistem daoističnih vaj za regeneracijo in vzdrževanje zdravja.  Je zvrst Qigonga, ki s tekočim izvajanjem vaj odpravlja energijske zastoje v telesu in s tem krepi zdravje, blaži ali celo odpravlja bolezenske simptome in odpira pot do dolgoživosti.

Najpomembnejša lastnost tega Qigonga je, da močno okrepi pretok vitalne življenjske energije v telesu, kar povzroči hitrejše izboljšanje zdravja in doseganje dobrega počutja. Set je sestavljen iz osmih prijetnih vaj. Posebej je primeren je za vse, ki imajo kakršnekoli telesne bolečine, za športnike in tiste, ki so se naveličali vedno istih telesnih vaj in si želijo nekaj globljega, nekaj na nivoju povezovanje uma in telesa.

Z izvajanjem Qigonga Osmih nesmrtnikov se okrepi celotno telo, izboljša gibljivost in zdravje hrbtenice, občutno okrepi pretok življenjske energije Qi v telesu, izboljša delovanje pomembnih organov, izboljša  kognitivne sposobnosti, delovanje možganov – koncentracijo,

zmanjšuje se negativne učinke stresa, nevtralizira negativne učinke stresa, povrne se čustveno ravnotežje in odpravijo se mnoge telesne bolečine.

Qigong sedmih zvezd je skupina vaj, s katerimi sistematično sprožimo proces odpiranja sedmih glavnih predelov sklepov. Zaradi sedenja in neaktivnosti je nepretočnost v njih izvor mnogih zdravstvenih težav.

Značilnost te Qigong forme je, da se sprva osredotočamo samo na kretnje tako, da jih izvajamo zelo tekoče, nenaporno brez usklajevanja z dihanjem. Pozneje dodamo dihanje in povečamo velikost kretenj. Z redno vadbo si povrnemo pretočnost in odpremo sistem meridianov v telesu. Značilnost tega sloga so lahkotni, fluidni gibi, ki so telesu prijazni. Preko izvajanj se naučimo začutiti, kako dober občutek je, ko energija neovirano teče skozi nas in se lahko vedno počutimo dobro in krepko.

 

Na delavnici se bomo učili celoten sistem vaj, ki so ključne za uspešno  doseganja pretočnosti Qi-ja v telesu.  Ko se jih izvajate vsakodnevno in redno,  imajo te vaje lastnost, da očistijo telo in povečajo splošno raven energije.

 

Predznanja za udeležbo na delavnici so zaželena, a niso obvezna.

Qigong vaje so enostavne za izvajanje in primerne tudi za začetnika, ki nima hujših ovir pri gibanju. Vaje so primerne za vse starostne skupine.

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 12 - 14 2024
Zaključen!

Ura

15:00 - 13:00

Cena

150 €

Lokacija

Belvedere Resort Izola

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.