Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Želite narediti korak naprej do ČUDOVITEGA in USPEŠNEGA Partnerstva?

PRIJAVITE se na BREZPLAČNI 7 Dnevni Spletni Izziv!

  • Raziskovali bomo vaša Pričakovanja v Partnerstvu, medsebojno Komunikacijo, pogledali, kaj vam je v odnosu najbolj pomembno, katere Vrednote želite živeti. Raziskali bomo najbolj pogoste Napake, ki jih delamo. Nadgradili CiljeVizijo in Poslanstvo, ki jih imate v vašem Partnerstvu. 
  • Spletni izziv bo potekal v zaprti Facebook skupini. Dobili boste domačo nalogo, kjer boste raziskovali svoje partnerstvo. Odgovore na vaša vprašanja, pa bomo skupaj poiskali preko FB Live, javljanja v živo v FB skupini.
  • Komu je IZZIV namenjen: Vsem, ki želite narediti korak naprej, ne glede, kje se nahajate. Vsem, ki želite aktivno sodelovati in rasti, postaviti nove temelje, si dati novo priložnost, dobiti novega zagona, inspiracije, preveriti ali ste na pravi poti, dobiti odgovore na vaša vprašanja, nove usmeritve in vizijo.

Prijave: https://www.miranpeterman.com/delavnice/7-dnevni-izziv-korak-do-cudovitega-in-uspesnega-partnerstva2/

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. – – – – – Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. – Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected

Slike

Program dogodka

0
Deli to s prijateljem