Išči
Generic filters

Opis

Access Bars® je v najslabšem primeru božansko sproščujoča masaža glave, v najboljšem primeru pa ima potencial, da spremeni vaše celotno življenje!

Na delavnici se boste naučili učinkovite tehnike Access Bars®, ki ima potencial, da spremeni vsa področja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Ja, tudi tista, kjer se trudite že leta in leta pa ni napredka.
Kar je najboljše pri tem pa je, da se vam ni potrebno poglabljati v travme in drame iz preteklosti, da dosežete želeno spremembo, temveč se samo prepustite in uživate.

Kaj, če je zdaj čas, da si priznate svojo veličastnost?
Kaj, če je zdaj čas, da dostopate do neomejene moči, ki je znotraj vas?

Z nežnim in sproščujočim pritiskom na določene točke na glavi (32 jih je) se brišejo omejujoča prepričanja, stališča in podzavestni vzorci, kjer so zaklenjeni vsi vaši potenciali. Tako dostopate do življenja, kjer je več možnosti, več svobode, radosti in zadovoljstva.

Predvsem je Access Bars tehnika, ki vam da več sebe!
Prenehate se ukvarjati s tem kaj mislijo in od vas želijo drugi, temveč se začnete spraševati :
Kaj jaz vem o tem / kaj si sploh želim v življenju / kaj si želim ustvariti kot svoje življenje, če omejitve ne obstajajo?

Pred kratkim je bila opravljena raziskava, v kateri je sodelovalo 167 posameznikov.

Po eni Access Bars seansi so poročali o :
zmanjšanje bolečine za…..84,93%
zmanjšanje tesnobe za……87,27%
zmanjšanje stresa za……..92,98%
povečanje občutka sreče za……91,37%

Kaj če je sedaj čas za nove vas in nov svet?

Barsi so primerni za vse ljudi; prejemajo jih tako novorojenčki, kot ljudje v pozni starosti.

Access Bars terapija je zelo učinkovita ANTISTRESNA tehnika, saj človeka izrazito umiri. Izkazali so se kot zelo dobrodošli tudi pri depresiji in anksioznosti.

Po 15. min bars terapije možgani preidejo v theta stanje, kar je stanje globoke sprostitve, kjer dostopamo do podzavestnih vzorcev, kar je tudi znanstveno potrjeno. Raziskavo je izvedel nevroznanstvenik dr. Jeffrey L. Fannin in si jo lahko pogledate na tej povezavi.

Barsi so zelo primerni tudi za OTROKE.
Otroci se jih zelo hitro naučijo in jih tudi radi prejemajo. Barsi pripomorejo k izboljšanju počutja otrok, boljšim ocenam, boljši samopodobi in izboljšanem izražanju samega sebe. Še posebej so učinkoviti pri otrocih z ADHD, ADD, avtizmom.

Povezava do dokumentarnega filma o učinkih barsov na otroke, ki je bil posnet v Italiji.

Po opravljeni delavnici pridobite mednarodni certifikat in naziv Access Bars praktika.

Lahko se udeležujete izmenjav, izvajate barse na prijateljih, družinskih članih, si barse zaganjate na sebi ali pa barse vključite v vaš posel.

CENA 240 euro; vključuje mednarodni certifikat, skripta, prigrizke in pijačo.
Za ponovne udeležence na delavnici in otroke stare 16-18 let je cena 120 euro.
Otroci do 15. leta se Access Bars delavnice udeležijo brezplačno v spremstvu odraslega udeleženca tečaja.

Delavnico vodi :
Ana Bergant holistična in energijska terapevtka, učiteljica joge, refleksoterapevtka, facilitatorka Access Bars in Energetic Facelift, ki obožuje delo z ljudmi, predanimi napredku in preseganju samega sebe.

Pripravljeni na čaranje in neomejene možnosti? ?

Povezava do posnetka o Access Bars :

Kako je lahko še boljše, kot to? In kaj je še mogoče? ?

MNENJE ŠT. 1

Pri Ani sem prejela dragoceno darilo – terapijo z Access Bars. Moja izkušnja mi je posebna zato, ker sem, kljub naklonjenosti alternativnim pristopom zdravljenja (sama denimo prakticiram jogo in Reiki), po naravi skeptična do novosti, saj jih dojemam kot poplavo čudežnih rešitev, značilnih za potrošniško družbo. V privolitev me je prepričala Anina izpoved in izkušnja, ki je pred mano stala kot ‘living proof’, da metoda dejansko dela kopernikanske preobrate in to v precej kratkem časovnem odbobju (npr. nekaj tednov ali mesecev).
Že prva terapija je dala meni ospuljive rezultate: občutek prazne glave in miru. A veste, kako optimistična in odprta postane naravnanost, ko je glava prazna in brez prisilnih misli?! Ko te ne zavira nešteto (naučenih) predstav, strahov ali samocenzura? Ta občutek je kar trajal in trajal, bili so valovi, ko sem čez dva ali tri tedne zaznala, da spreminjam stališča, npr. glede financ, odnosov, varne prihodnosti, skratka zaupanja v življenje in vase. Prepričana sem, da smo ljudje dobili darilo, s katerim lahko svet izboljšamo, ga naredimo bolj strpnega, optimističnega in vedrega.
In ja, še to: opazili boste, da se Ana veliko krohota (tako bi jaz opisala njen smeh) – no, to je to ? to je eden od stranskih učinkov dela z AB in je d’best!
Andreja Breznik

MNENJE ŠT. 2

Kako je lahko še boljše kot tako, da sem zbrala ves svoj Pogum, ki sem ga potrebovala za pot (vožnjo) čez celo Slovenijo in prišla k Ani na Access Bars terapijo? Tako sproščenega stanja, kot ga nudijo orodja Barsov..sploh nisem vajena. Dolgoročni učinek in rezultat bo zagotovo viden kasneje pri mojem delovanju, kakšnih odločitvah in v splošnem počutju. A pomembno dejstvo je to, da sem od nje odšla..lažja. Kot bi odložila bremena v tonskih količinah. Neopisljivo. Bistvo torej ni v prepričanjih in trditvah, ampak v vprašanjih. Vse je pravzaprav tako..logično in vse je OK ❤️
Martina

PRIJAVE: ana@anabergant.com.

Delavnica bo potekala v Luciji. Točna lokacija ob prijavi.

Dobrodošli
Imam skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih tehnik in masažnih terapij. Nenehno pridobivam nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, Access Consciousness-a in ostalih terapevtskih pristopov, ki posameznika opolnomočijo. Študirala sem socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč. Pri petnajstih letih sem začela vaditi jogo, ki sem jo kasneje začela tudi poučevati; trenutno se posvečam jogi za otroke. Ena od mojih strasti je delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe. Orodja Access Consciousnessa so spremenila marsikaj v mojem življenju, tudi tisto, kar ostali terapevtski pristopi v več letih niso. Sedaj z največjim veseljem posredujem učinkovita orodja za več svobode in možnosti tudi drugim.
No Tab Selected
No Tab Selected

Program dogodka

0
Deli to s prijateljem