ALKIMISTIČNA DELAVNICA ZA ŽENSKE: Misteriji

Vabljena na celodnevno alkimistično delavnico za ženske namenjeno prebujanju intuitivne narave, sproščanju energijskih blokad, ki prekinjajo tvoj stik z intuicijo ter notranjim učenjem, kako zavestno živeti v skladu z njo v praksi vsakdanjega življenja.

 

ALI SI V STIKU S SVOJO INTUICIJO?

Intuicija je sposobnost, ki je prirojena vsem in vsak se jo lahko nauči uporabljati. Glavni vzrok za to, da nismo v stiku z njo in ji ne zaupamo so čustvene blokade, ki prekinjajo naš stik z občutki in nam onemogočajo, da bi zaznavali intuitivna sporočila ter mentalne blokade zaradi katerih nimamo odprte zavesti za sporočila naše intuicije.

Skozi intuitivno mentorsko prakso sem spoznala, da vsi nosimo v sebi t.i. intuitivno notranjo tehnologijo, ki deluje po določenih vzorcih vendar se glede na našo izvorno dušno matrico naši energijski sistemi razlikujejo zato mora vsak spoznati na kakšen način deluje njegov energijski sistem in posledično njegova intuitivna notranja tehnologija, da jo lahko začne tudi zavestno uporabljati.

Oblikovala sem celodnevno alkimistično delavnico za ženske namenjeno prebujanju intuitivne notranje tehnologije, ozaveščanju energijskih blokad zaradi katerih nimaš globokega stika z njo ter spoznavanju, kako jo lahko zavestno razvijaš, da ti bolje služila v praksi vsakdanjega življenja.

KAKO POTEKA DELAVNICA

Celodnevna delavnica je sestavljena iz treh krogov.

𓂀 PRVI KROG: Teorija

Teoretični krog je namenjen spoznavanju intucije na zavestni ravni ter aktivaciji globjega zavedanja kako se intuicija izraža skozi nas, preko katerih zaznavnih kanalov najlažje dostopamo do nje, katere so glavne energijske blokade zaradi katerih nimamo stika z njo ter kako lahko zavestna uporaba intuicije postane del našega vsakdanjega življenja.

𓂀 DRUGI KROG: Praksa

Praktični krog delavnice je namenjen izvajanju praktičnih vaj preko katerih teorijo prenesemo v prakso in spoznamo delovanje intuicije tudi izkustveno z namenom, da nova spoznanja utelesimo in se naučimo preko telesa zavestno vzpostavljati notranje stanje v katerem smo dovolj odprti za intuitivne zaznave ter hkrati dovolj osrediščeni, da v njih najdemo jasnost.

𓂀 TRETJI KROG: Misterij

Mistični krog delavnice je posvečen energijski transmisiji s katero podpremo proces sproščanja energijskih blokad, na celični ravni prepišemo energijske zapise povezane z uporabo intuicije ter preko višjega vodstva prejmemo napotke, kako jo na svoj edinstven način razvijati v praksi vsakdanjega življenja.

KAJ SPOZNAŠ NA DELAVNICI

𓂀 Kaj je intuicija?
𓂀 Kako deluje intuicija?
𓂀 Kakšna je razlika med intucijo in instinktom?
𓂀 Kako veš ali gre za intuicijo ali tvoj obrambni mehanizem?
𓂀 Kako je razvoj intuicije povezan z okoljem v katerem odraščamo?
𓂀 Katere so glavne psihične blokade, ki prekinjajo naš stik z intuicijo?
𓂀 Zakaj je osebnostna integracija pomemeben aspekt razvoja intuicije?
𓂀 Kaj so nadčutne zaznave in katere nadčutne zaznave poznamo?
𓂀 Kaj so to akaški zapisi in kako dostopamo do njih?
𓂀 Kakšna je razlika med intuicijo in kanaliziranjem?
𓂀 Kaj je svetlobni jezik in kako ga uporabljati?
𓂀 Kaj je višji jaz in kaj so duhovni vodniki?
𓂀 Kako se povežeš z višjim vodstvom?
𓂀 Kako razvijaš svojo intuicijo?

Alkimistično delavnico vedno intuitivno prilagodim glede na skupino žensk, ki se udeležuje delavnice tako, da so informacije predane na najbolj primeren način.

Več o tem kaj vse vključuje delavnica in kaj prejmeš z udeležbo delavnice si preberi tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-delavnica-za-zenske-misteriji

KAKŠEN JE NAMEN DELAVNICE

Namen delavnice je ozavestiti intuitivno notranjo tehnologijo do katere lahko samostojno dostopaš, ko so vzpostavljeni pravi pogoji za to. Naš dostop do intuicije pogosto ovirajo plasti podzavestnih programov in jo je potrebno odkleniti s pravimi energijskimi ključi, da jo lahko začneš zavestno uporabljati.

Delavnica je zasnovana kot celodnevno alkimistično potovanje tako, da v procesu delavnice prihaja do energijskega odklepanja tvojih intuitivnih darov in integracije izkušenj povezanih z uporabo intucije v tvojem življenju ter te tako preko globjega utelešanja bolj poveže s tvojo intuitivno notranjo tehnologijo.

Spoznanja s katerimi te delavnica obogati so predvsem notranjega izvora in so zato edinstvena za vsako posameznico ter niso toliko povezana z informacijami prejetimi na zavestni ravni temveč prebujanjem vedenja, ki spi na nezavedni ravni.

PRIJAVA NA DELAVNICO

Celodnevna alkimistična delavnica za ženske bo potekala v soboto, 18. novembra 2023 od 10.00 do 19.00 ure v prostorih Višje Vibracije v Ljubljani.

Cena za udeležbo celodnevne delavnice + vso praktično gradivo v spletni učilnici, ki ga prejmeš v sklopu celodnevne delavnice je 188 eur. V kolikor se delavnice udeležuješ ponovno, da utelesiš učenja še na globji ravni in še bolj poglobiš stik s svojo intuitivno naravo je cena udeležbe 144 eur.

Spletni obrazec za prijavo na delavnico izpolniš tukaj: https://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-delavnica-za-zenske-misteriji 

Veselim se prenosa svetih učenj.

V božanski ljubezni,
Jaša Gala

Datum

Nov 18 2023
Zaključen!

Ura

10:00 - 19:00

Cena

144 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.