Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki ste zdravi in ste pripravljeni na odpiranje telesa in poglabljanje v emotivno, fizično, bolečinsko in energetsko telo.

Za tiste, ki si želite sproščanja travm iz telesa, emocij in bolečinskega telesa; ki se čutite izgubljene v svojem življenju, iščete svojo pot; ter za senzitivne, občutljive osebe, ki svet in življenje doživljate na globljem in čutnem nivoju.

Ko se vrtimo v čustveni in fizični utrujenosti, smo napeti in nepovezani s seboj, potrebujemo resetiranje in vrnitev vase, ravno to pa je namen tokratne delavnice.

Vsebina delavnice

Zvok, glas, gib, dih in meditacija nas bodo povezali z našo esenco in nam pomagali odkleniti plasti čustev in travm, ki vplivajo na naše psiho-fizično stanje. V edinstveno izkustvo bomo prepletali in povezovali mnogo aspektov človeka in narave.

Raziskovali bomo naše osebne rane, ki so zapletene v naša telesa, jih spustili in se povezali z tu in zdaj, da bomo lahko sprejeli svojo polno moč in prevzeli nadzor nad lastnimi odločitvami.

Do stanja čuječnosti bomo potovali prek treh principov: fizičnega, duhovnega, čustvenega.

Fizični del prakse nas bo peljal prek prepoznavanja fizičnih vzorcev, tresenja telesa, s katerim bomo aktivirali fascije, prebujali bomo telesa s somatskimi vajami.

Delavnico bo prepletala tudi tema dvojnosti: skupinski pogovori in poslušanje sebe, odkrivanje lastne intuicije, odkrivanje moških in ženskih principov, ki se prepletajo znotraj nas ter predajanje tako nežnosti kot tudi moči.

Cilj delavnice je obstanek v stanju budnosti in čuječnosti in potovanje vase, v svoje čustveno, bolečinsko, mentalno, fizično in energetsko telo

Prakse in vaje na delavnici:

 •  Veliko fizičnega, telesnega dela (prepoznavanje telesnih vzorcev)
 •  Tresenje telesa (somatske fizične/jogijske tehnike)
 •  Energijske tehnike
 •  Dihalne tehnike
 •  Meditativne tehnike
 •  Trening samodiscipline, potrpežljivosti do sebe
 •  Hvaležnost, sočutje
 •  Tolerančni prag
 •  Povabilo k sebi, da se lahko pogledaš od znotraj
 •  Sproščen pogovor (prisluhneš sebi)
 •  Soočenje z egom

Delavnica je namenjena zdravim telesom. Vsi, ki se morda borite z fizičnimi ali psihološkimi težavami, nas predhodno kontaktirajte.

Kaj lahko pričakuješ?

Delavnica je čustveno in fizično transformativna, zato lahko pričakuješ sproščanje čustvenih blokad (jeze, žalosti, strahu, smeha, igrivosti, radosti), globoko sprostitev, odkrivanje sebe, čutenje pretoka energije skozi telo, sproščanje fizičnih blokad, povezave s svojo esenco, prebujanje življenjske energije, rekalibracije svoje esence.

Delavnica ni počitek, temveč globoko delo na sebi. Šele ko se predaš in odpreš sebi, lahko vstopiš v polje počitka in čuječnosti.

Odklepanje esence prinaša veliko radosti, a je pot do tam lahko boleča. Pred delavnico si zadaj močno namero. Razmisli, kaj je tisto, kar ti več ne služi in kaj si želiš zgraditi na novo.

Pred delavnico pripravi telo in si po delavnici pusti čas, da se tvoje telo navadi na odklenjeno esenco.

POMEMBNE INFORMACIJE

KDAJ:

delavnica se začne

11. junija (petek) ob 16 uri (prihod in registracija)

in konča v

13. junija nedeljo ob 16 uri

KJE: Prekmurje, Izobraževalno-zdravilni Center Gabrje

http://www.center-gaberje.si/

CENA:

370€ – plačilo do 18. maja

400€ – plačilo po 18. maju

Število mest je omejeno.

Rezervacijo imate zagotovljeno samo s plačilom akontacije 150€ do 05. junija.

Zadnji rok plačila je 8. junij. Odpoved rezervacije ni možna, lahko pa predate mesto komu drugemu

Podatki o plačilu bodo posredovani o vaši prijavi.

Prijava na:

igor_strucelj@yahoo.com(040 250 202)

lili@lililili.si

Spletna stran:

https://igorstrucelj.si/

Domov

Slike

Program dogodka

0