Biodanza - radost življenja 7

Biodanza – radost življenja

Če bi bilo življenje ples, kaj bi to pomenilo? Živeli bi v harmoniji in v eleganci gibanja. Kaj, če bi bilo življenje igra? Bilo bi zabavno. To bi bila priložnost, da bi se igrali z drugimi ljudmi. In kaj, če bi bilo življenje cvetlični vrt? Predstavljajte si čudovite barve, privlačne dišave, naravno lepoto. Bi lahko v takem vrtu uživali še bolj?

Kaj mislite, da bi lahko storili, da bi iz svojega življenja naredili, karkoli želite? Da bi prebudili svoje speče potenciale vitalnosti, ustvarjalnosti, čustvenosti … ?

Eden od načinov, ki ga predlagam in vem, da deluje, je ples biodanze.

Biodanza je neverbalna komunikacija s pomočjo glasbe in gibanja. Preko doživljanj vsakega posameznika ob izbranih vajah nam daje večjo sproščenost, pogum pri izražanju in komunikaciji in izboljšano samopodobo. Primerna je za moške in za ženske, za vsakogar, ki želi razvijati sodelovanje in ustvarjalnost.
Biodanza temelji na znanstvenih dognanjih biologije, psihologije in antropologije zadnjih petdesetih let.  Za njenega avtorja, antropologa in psihologa Rolanda Tora, je to poezija človeških srečanj.
Ne potrebujete plesnega znanja niti ne potrebujete plesnega partnerja, čeprav lahko pridete z njim. Prinesite udobna oblačila in športne copate/sandale (tokrat plešemo na prostem ) , za osvežitev imejte sabo steklenico vode.

Datum

Jul 29 2022
Zaključen!

Ura

18:30 - 20:00

Cena

20 €
Kategorije
Zena Škerjanec

Organizator

Zena Škerjanec
Telefon
040 305 502
Email
zena.skerjanec@gmail.com
Spletka
https://maeve.si/biodanza/

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.