torek, 17 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kratek posvet za Energijsko terapijo na daljavo 7

Kratek posvet za Energijsko terapijo na daljavo

Kot certificiran terapevt Astralnega zdravljenja na daljavo in Tantra (energetske) masaže na daljavo vam danes nudim možnost, da se prijavite na brezplačen predhoden posvet za energijske terapije, se spoznate z metodama, ki jih nudim in hkrati ugotovite ali vam takšen način pomoči ustreza. Posvet v povprečju traja približno 10 minut.

Z metodama, ki jih nudim, lahko vam, vašim otrokom in vašim hišnim ljubljenčkom pomagam pri zdravljenju različnih težav na različnih področjih (fizičnem, energetskem, spolnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem). Med drugimi pri nekaterih akutnih in nalezljivih bolezni ter kroničnih zdravstvenih težav (bolezni, bolečine, otekline in vnetja na različnih predelih telesa, psihosomatske težave, slab imunski sistem, kronična utrujenost, težave s ščitnico… Namenjene pa so tudi odstranjevanju neravnovesij oziroma blokad na subtilnejših nivojih, odpravljanju prekomernega stresa, sproščanju potlačenih čustev, odpravljanju blokad v vašem telesu, harmonizaciji in odpiranju energetskih centrov, odpravljanju negativnih vzorcev razmišljanja, pri izboljšanju spolnega potenciala. V procesu pa lahko doživite tudi višja stanja zavedanja ter popolno preobrazbo telesa in duha.

Moja iskrena želja je, da bi prav vsakemu posamezniku, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in je pripravljen za to tudi nekaj narediti. *Kljub moji veliki želji, pa se zavedam in spoštujem, da takšna pomoč ni primerna za vsakogar. Terapije se ne morejo udeležiti osebe, ki redno uživajo alkohol, so redni kadilci, redno jemljejo močnejše tablete, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V tem primeru je dobro počakati vsaj 3 tedne.

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

  • poznam več protokolov za pomoč pri zdravljenju na daljavo in vem, katere uporabiti v določeni situaciji
  • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
  • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
  • poznam različne tehnike prodiranja avre in razumem človeško energetsko strukturo ter energetske kanale
  • poznam več protokolov zaščite pred vdorom slabih entitet
  • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
  • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu
  • med delom uporabljam tudi primerno glasbo za ojačan prenos energije
  • vam lahko pomagam pri zdravljenju določenih bolezni, bolečin, čustvenih težav, pri iskanju sreče ipd. Z mojo pomočjo boste bistveno hitreje prišli do pozitivnih rezultatov, saj z energijo, s katero delam, lahko odstranim neravnovesja tudi na globljih nivojih.

 

LOKACIJA IN POTEK TERAPIJE

Energijske terapije izvajam lahko na dva načina. Prvi je, da sva oba, terapevt in stranka, na isti lokaciji in drugi, kjer sva vsak na svoji lokaciji. Drugo izvajam preko video ali avdio klica, obstajajo pa še drugi načini. Za uspešnejši proces terapije je priporočljivo, da ste v prijetnem prostoru in brez kakršnih koli motečih dejavnikov, ki bi lahko ovirali proces zdravljenja. V kolikor te možnosti nimate, se lahko oglasite tudi pri nas na lokaciji društva (zemljevid), kjer verjamem, da se boste hitro sprostili in dobili, kar se da dobro izkušnjo.

PREDHODEN POSVET 

Nanj se lahko prijavite:

 

KONTAKT

Če mislite oziroma niste ravno prepričani ali s svojim znanjem in strokovnostjo lahko pomagam tudi vam, mi pošljite povpraševanje na elektronski naslov: info@astralnidotik.si ali pokličite na telefon 051 235 879.

Več dodatnih informacij najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si, kjer se prav tako lahko prijavite na predhodni pogovor.

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja

~~Vse je energija~~

Datum

Feb 08 2022
Expired!

Ura

8:00 - 20:00
Astralni dotik

Organizator

Astralni dotik
Telefon
051 235 879
Email
uros@astralnidotik.si
Spletka
https://www.astralnidotik.si
Prijava na dogodek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
Naloži Več

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.