sobota, 2 julija, 2022

V košarici ni izdelkov.

Prijava na kratek posvet - Energijske terapije 7

Prijava na kratek posvet – Energijske terapije

Kot certificiran terapevt Energijskih terapij (Astralno zdravljenje in Energetska (tantra) masaža vam nudim možnost, da se prijavite na brezplačen predhoden posvet, se spoznate z metodama, ki jih nudim in hkrati ugotovite ali vam takšen način pomoči ustreza. Posvet v povprečju traja približno 10 minut.

Z metodama, ki jih nudim, lahko vam, vašim otrokom in vašim hišnim ljubljenčkom pomagam pri zdravljenju različnih težav na različnih področjih (fizičnem, energetskem, spolnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem). Med drugimi pri nekaterih akutnih in nalezljivih bolezni ter kroničnih zdravstvenih težav (bolezni, bolečine, otekline in vnetja na različnih predelih telesa, psihosomatske težave, slab imunski sistem, kronična utrujenost, težave s ščitnico… Namenjene pa so tudi odstranjevanju neravnovesij oziroma blokad na subtilnejših nivojih, odpravljanju prekomernega stresa, sproščanju potlačenih čustev, odpravljanju blokad v vašem telesu, harmonizaciji in odpiranju energetskih centrov, odpravljanju negativnih vzorcev razmišljanja, pri izboljšanju spolnega potenciala. V procesu pa lahko doživite tudi višja stanja zavedanja ter popolno preobrazbo telesa in duha.

Moja iskrena želja je, da bi prav vsakemu posamezniku, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in je pripravljen za to tudi nekaj narediti. *Kljub moji veliki želji, pa se zavedam in spoštujem, da takšna pomoč ni primerna za vsakogar. Terapije se ne morejo udeležiti osebe, ki redno uživajo alkohol, so redni kadilci, redno jemljejo močnejše tablete, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V tem primeru je dobro počakati vsaj 3 tedne.

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

  • poznam več protokolov za pomoč pri zdravljenju z energijo in vem, katere uporabiti v določeni situaciji
  • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
  • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
  • poznam različne tehnike prodiranja avre in razumem človeško energetsko strukturo ter energetske kanale
  • poznam več protokolov zaščite pred vdorom slabih entitet
  • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
  • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu
  • med delom uporabljam tudi primerno glasbo za ojačan prenos energije
  • vam lahko pomagam pri zdravljenju določenih bolezni, bolečin, čustvenih težav, pri iskanju sreče ipd. Z mojo pomočjo boste bistveno hitreje prišli do pozitivnih rezultatov, saj z energijo, s katero delam, lahko odstranim neravnovesja tudi na globljih nivojih.

 

LOKACIJA IN POTEK TERAPIJE

Energijske terapije izvajam lahko na dva načina. Prvi je, da sva oba, terapevt in stranka, na isti lokaciji in drugi, kjer sva vsak na svoji lokaciji. Drugo izvajam preko video ali avdio klica, obstajajo pa še drugi načini. Za uspešnejši proces terapije je priporočljivo, da ste v prijetnem prostoru in brez kakršnih koli motečih dejavnikov, ki bi lahko ovirali proces zdravljenja. V kolikor te možnosti nimate, lahko energijsko terapijo izvedeva tudi na lokaciji društva (zemljevid) ali na prijetni lokaciji v Ljubljani, kjer verjamem, da se boste hitro sprostili in dobili, kar se da dobro izkušnjo.

PREDHODEN POSVET 

Nanj se lahko prijavite:

KONTAKT

Za več dodatnih informacij me lahko kontaktirate na telefon 051 235 879 ali mi pošljite povpraševanje na email: uros@astralnidotik.si

Več dodatnih informacij najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si,

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja

~~Vse je energija~~

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.