Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Želite več kreativne energije, izboljšati in obuditi partnerstvo, dvigniti (spolno) privlačnost, povečati finančne rezultate, potrebujete nov zagon v življenju? Za vse to potrebujete več kreativne energije! 

Energijsko polnjenje je priklop na posebno energijsko frekvenco, pri kateri se začnemo polniti s kreativno energijo. Na nek način je podobno meditaciji. Pri energijskem polnjenju se sprostimo, ponovno priklopimo, povečamo fokus, umirimo, zopet zadihamo in energijsko napolnimo

Ključ za priklop, je popolna sproščenost, zaupanje, predanost, da se lahko zgodi priklop in začne pretok energije. Po polnjenju smo osveženi, regenerirani, prerojeni in polni energije. 

Razlika med Energijskim polnjenjem in meditacijo je v drugačni frekvenci, s katero se povezujemo. Za resničen priklop sta potrebna trening in seveda čas, da lahko energijsko očistimo svoje kanale, po katerih teče energija. Danes pa lepo vabljeni na degustacijo in izkušnjo

Prijave: https://www.miranpeterman.com/delavnice/brezplacno-energijsko-polnjenje/

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. – – – – – Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. – Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected

Video

Program dogodka

Deli to s prijateljem