sreda, 28 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Cacao Ceremony, branje majevske astrologije ter druge aktivnosti iz Srca Gvatemale 7

Cacao Ceremony, branje majevske astrologije ter druge aktivnosti iz Srca Gvatemale

Pridružite se nam na nepozabni izkušnji kakavovega obreda, kjer se bomo poglobili v svoje srce ter se povezali s svojimi najpomembnejšimi sanjami ter željami. Cacao Ceremony je čudovita priložnost, da predelate svoje travme in opustite čustva ter prepričanja, ki vam več ne služijo, hkrati pa se sprejmete takšnega/takšno, kot ste, in v svoje srce vnesete veliko ljubezni ter razumevanja.

Kako poteka Kakavov obred?
Vsak obred je drugačen, saj se naša ekipa vedno prilagodi temu, kar določena skupina potrebuje – glede na energijo ter glede na procese udeležencev.
Načeloma obred traja 3 ure, v katerem šaman Walter deli več informacij o majevskem koledarju ter o majevski energiji dneva, ki nam lahko močno pomaga pri naših individualnih procesih, nato se povežemo z medicino (s kakavom) ter si zastavimo intenco za obred, oziroma za dan, teden, mesec…
Sledi odprti krog za deljenje, za pogovor z ognjem (oziroma s Stvarstvom, s predniki, s samim seboj), za izrazitev občutkov ter vsega, kar nam leži na duši. V Ceremoniju pride tudi čas za deljenje zdravilnih pesmi ter za takšne in drugačne darove ognju oziroma oltarju, ki nam v duhovnem smislu pomagajo zmanifestirati naše sanje ter uresničiti naše prošnje oziroma molitve.

Za rezervacijo vašega mesta na Kakavovem obredu vas vabimo k nakupu vstopnice

Določeni deli pa seveda ostajajo presenečenje.

Se vidimo kmalu!

Datum

Avg 24 2022
Zaključen!

Ura

18:00 - 21:00

Cena

49 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

TOP DOGODEK

oktober 2022
Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.