četrtek, 19 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

ČLOVEK, KDO ZARES SI: AKTIVACIJA 12. ČAKER IN POVEZAVA S 5D KRISTALNO MREŽO 7

ČLOVEK, KDO ZARES SI: AKTIVACIJA 12. ČAKER IN POVEZAVA S 5D KRISTALNO MREŽO

Ljudem je bilo do sedaj dobro poznanih sedem čaker, ki so povezane s tretjo in predvsem četrto dimenzijo. Z dviganjem frekvence Zemlje ter, zaradi vse bolj intenzivno prisotne pete dimenzije, in ob spuščanju stare energije (3D in 4D energije – načinov delovanja in vzorcev), se postopoma začne aktivacija 12. čaker in njihova integracija na peto dimenzijo. Kar dejansko pomeni širitev naše zavesti in razumevanja širše slike življenja na Zemlji in našega Univerzuma ter povezanosti z njim.

Začne se proces prebujanja izvorne božanske dnk in prav tako se začne globok proces spominjanja, kdo kot Človek pravzaprav Smo, kakšne so naše duhovne sposobnosti ter povezanost z višjimi ravnmi…

Kdo si Človek?

Preko zgornjih štirih čaker se nam začne široko odpirati povezava z Božanskimi ravnimi ter preko kavzalne čakra se začne krepiti povezava z bitji, ki prihajajo iz Božanskega, Svetlobe (angeli, samorogi itd.). Vse več svetlobe lahko integriramo v svoje fizično bitje. Preko dušne zvezde se nam odstira jasen pogled na vse naše dušne darove… zvezdna vrata nam odprejo, torej, vrata do najvišjega galaktičnega vodstva …

Vse bolj se nam krepi tudi intuicija ter t.i. zunaj čutne – zaznave. Preko spodnjih čaker (predvsem zemeljske zvezde) pa se nam odpirajo modrosti o Zemlji ter o čarobnostih našega čudovitega planeta. Še več … preko zemeljske zvezde lahko vstopamo in se povezujemo s t.i. votlo Zemljo in življenjem v notranjosti Zemlje.

Čakre na 5D dejansko pridobijo drugačne barve (bolj pastelne in nežnejše), saj je peta dimenzija prva Božanska dimenzija in prav 12 čaker nam omogoči, da okrepimo svetlobno telo in postanemo “prevodnik” 5D energij.

Na tokratnem dogodku bom pojasnila, kako sta povezani peta dimenzija in 12 čaker in opisala vseh 12 čaker (ime, naloga, barve, simboli, kaj jih krepi itn.) na 5D in tudi kateri angeli so povezani z vsako čakro.

Naredili bomo meditacijo Aktivacija 12. čaker, se povezali s 5D kristalno mrežo, z nadangeli, samorogi in se prepustili njihovemu vodstvu …

Večer bo obarvan s pogovorom ter meditacijo.

Za vse, ki vas povabi, pokliče… in ste za “next level” 😉

Srečanje bo potekalo po protokolu iz Šole Diane Cooper (DCSWL).

Kdaj? 2.2.2022, ob 18. uri (cca 1, 5 ure)

Kje? Preko spleta

Prispevek: 22 eur

Prijave: info@mojcakoprivnikar.si ali preko spletnega nakupa (ob prijavi pošljem nadaljne informacije ter povezavo ob potrjeni udeležbi)

VODIM:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Eternal Light Healer (r)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Datum

Feb 02 2022
Expired!

Ura

18:00 - 19:45

Cena

22 €
Mojca Koprivnikar/Laluna Akademija

Organizator

Mojca Koprivnikar/Laluna Akademija
Telefon
051 305 224
Email
info@mojcakoprivnikar.si
Spletka
http://www.mojcakoprivnikar.si
Več

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
Naloži Več

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.