nedelja, 3 julija, 2022

V košarici ni izdelkov.

Čakre po moško 7

Čakre po moško

To so naši centri zavesti. So energijski vrtinci, ki presnavljajo energijo iz univerzuma in napajajo energijsko in fizično telo. Vsaka čakra predstavlja določeno plat posameznikovega duševnega življenja. Čakre človeku posredujejo tudi podatke iz njegove okolice. Način kako naša zavest sprejemamo te podatke in sama kvaliteta teh podatkov določa odprtost in pretočnost čaker.

Večina ljudi se v neprijetnem doživljanju neke situacije odzove tako, da potlačijo neprijetna čustva in občutke in tako ustavijo pretok energije. Ko človek blokira kakršnokoli doživetje, blokira tudi čakro, ki se izmaliči in to postopno vodi v bolezen fizičnega telesa.

Usmerjeno delo na naših čakrah nam ponudi možnost, da odstranimo energijske blokade, ki nas ‘ovirajo’, da ne zmoremo v polnosti izražati in živeti svojih potencialov.

Vabljeni ste na pot notranje preobrazbe, na delavnice »Čakre po moško«, kjer bomo odpirali, čistili in uravnovesili naše energijske centre zemeljskih in duhovnih področij.

Dejan in Dario vas vabiva na 7 zaporednih delavnic, kjer se bomo vsakič posvetili posamezni čakri. Začeli bomo z našimi temelji, koreninami s KORENSKO ČAKRO in zaključili s KRONSKO ČAKRO, ki nas bo povezala z našim višjim namenom, z našo dušo. Delavnice prilagodiva energiji skupine in izkušnjam udeležencev z delom na sebi.

Srčno vabljeni vsi moški, ki želite strukturirano delo in ozaveščanje pretočnosti na posameznih čakrah.

Uporabili bomo številna močna orodja za delo z našo energijo, to so razne dihalne, gibalne in meditacijske tehnike, ki nam bodo pomagale narediti premik v večjo zavest, srčnost in svobodo v našem življenju.

Cena sklopa 7-ih delavnic znaša 180 evrov, posamezna delavnica 30 evrov.

Kje? Višja vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana

Kdaj? Vsak torek od 18:30 do 20:30

Obvezne prijave na email: pogumnosrce1@gmail.com ali 031669824 (Dario)

Začnemo že 10. maja. Si z nami ?

Dario in Dejan

Datum

Maj 10 2022
Expired!

Ura

18:00 - 18:30

Cena

30 €

Lokacija

Višja Vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.