Certificirana Delavnica radiestezije z g. Jožetom Munihom 7

Certificirana Delavnica radiestezije z g. Jožetom Munihom

Vabimo na vedno razprodano certificirano delavnico – osnovni tečaj radiestezije z g. Jožetom Munihom, priznanim strokovnjakom, avtorjem številnih knjig, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let!

Zakaj bi se udeležili delavnice?

Prebujajoči se vedno bolj zavedamo energij okolja in ljudi. Vedno dalj časa želimo preživeti v naravi. Instinktivno se nekje naše telo počuti bolje in čudovito je to ozavestiti. Z radiestezijo lahko dobre točke ali območja tudi izmerimo.

Na tečaju se boste naučili odgovoriti na vprašanja, ali vam odgovarja določena hrana, odgovorili si boste na vprašanja o vrtu, hiši, ali ima vaša postelja za vas primerno lego, ali je voda zdravilna in primerna za pitje, o odnosih itd… Nihalo pa lahko vprašate še kup drugih reči.

Tečaj poteka dva dni v treh delih po tri ure.

Program:

Sobota, 4. marca 2023: 9.00 – 12.00:

Osnove radiestezije, kakšno in kdaj lahko uporabljamo nihalo in prve meritve. Merili bomo čakre, auro, ločili negativno in pozitivno sevanje…

Naučili se bomo, kako izbrati in kako držati nihalo in izvajali ter primerjali meritve.

Odmor za kosilo

Po odmoru po cca 13- i uri se učimo zaznavati in meriti energije v prostoru. Cilj je, da vsi izmerimo enako. Povdarek je na praktičnem delu s podlagami, ki jih dobite na tečaju.

Nedelja, 5. marca 2023: od 9 ih – 12 ih: delo v naravi

Izmerili bomo energijo vode na izviru. Potem se bomo odpravili na Kurešček, iskali bomo dobre točke, obiskali bomo megalitski krog in se naučili vstopati in meriti megalite. Naučili se bomo postaviti energijski tročan, ki je nekoč že bil osnova za postavitev energijsko dobrih temeljev  hiše.

Na tečaju boste prejeli podloge za izvajanje radiestezijskih meritev in ob zaključku boste prejeli potrdilo gospoda Jožeta Muniha o opravljenem tečaju.

Na razpolago bodo tudi radiestezijska nihala karnak po ceni 30 eur ter brošura Korak v radiestezijo po ceni 15 eur. Prosimo za prednaročilo. Prispevek za udeležbo na tečaju je 165 eur.

Število udeležencev je omejeno, saj poteka v majhni skupini.

Udeležbo si zagotovite s pravočasno prijavo na mail dehtenje@gmail.com in plačilom udeležbe.

Ob prijavi dobite točne informacije. Tečaj bo potekal v Ljubljani in v naravi, na Kureščku.

O delu gospoda Jožeta Muniha: z nihalom je obiskal več pet tisoč vodnih izvirov doma in v tujini. Intenzivno raziskuje stara, že pozabljena svetišča naših prednikov in dobre energije narave. Je strasten raziskovalec zdravilnih energij, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let. Napisal je številne knjige in članke: Zdravilni izviri, Čaščenje narave in kozmičnih sil, Zdravilna moč vodnih izvirov na Tolminskem, Geomantija v trikotniku, Skrivnosti žive vode, Kamnite sestre zvezd – megaliti naših prednikov, je soavtor knjige Energija, ujeta v kristalu soli, Megalitska svetišča, Megaliti naših prednikov, Krog pod Krnom z radiestezijskega in geomantičnega vidika, Korak v radiestezijo itd. Uspešno izvaja tečaje radiestezije po Sloveniji in vodi po energijsko lepih kotičkih Slovenije. Njegovi tečaji so navdihujoči, nabranega znanja je ogromno. Hvaležni smo g. Munihu za predano predajanje bogatih dognanj. Vabljeni!

Datum

Mar 04 2023

Ura

Tečaj poteka 3x po 3 ure, pričetek ob 9.00
09:00 - 17:00

Cena

165 €

Lokacija

Ljubljana
Ljubljana
Center Dehtenje

Organizator

Center Dehtenje
Email
dehtenje@gmail.com
Spletka
http://www.dehtenje.si/dogodki
VEČ INFORMACIJ

Predavatelj

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.