Čutna in prebujena - 6 tedensko spletno tantrično popotovanje 7

Čutna in prebujena – 6 tedensko spletno tantrično popotovanje

Žensko telo in ženska spolnost je za mnoge ena velika neznanka…ne samo za moške, žal tudi za veliko žensk. Vse kar so nas kdaj učili o tej temi, je le iz stališča biologije in pa mogoče kakšna lekcija iz spolne vzgoje, kjer smo večinoma poslušali le grožnje o spolno prenosljivih boleznih in nezaželeni nosečnosti… Veliko se nas je “izobraževalo” ob raznoraznih filmih in pornografiji, ki z resnično spolnostjo v resnici nimajo prav dosti veze. Nihče nas ni učil o užitku, o orgazmih, o tako zelo različnem doživljanju spolnosti moškega ali ženskega telesa, o tem česa vsega je naše telo sposobno…nihče nas ni učil koliko škode si lahko naredimo, če ne poslušamo svojega telesa, če preveč hitimo, če gremo preko sebe in poskušamo ustreči partnerju. Nihče nas ni učil kako, na naraven način, uravnavati svoj cikel, si urediti hormonsko ravnovesje, se znebiti bolečin in težav povezanih z menstruacijo ali menopavzo in se povezati s svojim ciklom, ter ga sprejeti kot nekaj čudovitega.
Ti je znano?

Če si želiš bolje začutiti in spoznati sebe, svoje telo, čutiš da bi rada odkrila skriti potencial svojega telesa in se povezala s svojo žensko esenco, je morda ta delavnica namenjena prav tebi, draga ženska. In prav nikoli ni prepozno, saj je užitek in čutenje naravno stanje in pravica vsake ženske. Zato vabljene vse ženske, dekleta, mame, babice, da se mi pridružijo v raziskovanju sebe.

Delavnica bo potekala preko Zooma, v obliki 5 skupinskih srečanj v živo, vmes pa bo na voljo podpora v zaprti Facebook skupini. Poleg tega vsaka udeleženka dobi še eno individualno 1:1 srečanje.

Več o delavnici si lahko preberete na moji spletni strani: https://shivani.si/delavnice/

Datum

Okt 03 2021
Expired!

Ura

18:00

Cena

170 €
Več

Predavatelj

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.