torek, 28 maja, 2024

V košarici ni izdelkov.

Dan odprtih vrat Šole za Življenje ANANDA 10.3. 7

Dan odprtih vrat Šole za Življenje ANANDA 10.3.

Spletna meditacija stanja Enosti 1.3. in dan odprtih vrat Šole za Življenje ANANDA 10.3. 🙏💜🤗

💜💫Prisrčno pozdravljeni,💫💛

z ekipo smo začutili, da vam želimo v teh prelomnih časih stati ob strani tudi brezpogojno, zato v začetku marca organiziramo kar dva brezplačna dogodka. Prvi bo spletna meditacija stanja Enosti že 1.3.2024 ob 20:00 v živo iz ANANDA holističnega centra. Tokratna glavna tema meditacije bo: Ravnovesje kot pot naše duše in duha.

Drugi dogodek odprtega tipa pa je namenjen vsem, ki vas naše delovanje še posebej zanima in bi se radi spoznali z nami v živo. Na dogodku bo prav tako izvedena meditacija stanja Enosti, poleg predstavitve našega dvoletnega programa Šole za Življenje ANANDA bo čas tudi za sproščeno debato s podobno mislečimi, nova spoznavanja in druženje ob prijetni glasbi. Dogodek bo v nedeljo, 10. marca od 11:00 do 19:00. Vabim vas, da več o obeh dogodkih in možnosti prijave preberete spodaj.

💜 Dan odprtih vrat Šole za Življenje ANANDA 10.3.2024

Vabimo vas torej na dan odprtih vrat Šole za Življenje ANANDA, ki se bo odvijal v nedeljo, 10. marca 2024, od 11. do 19. ure v Hramu modrosti, Tbilisijska cesta 59, 1000 Ljubljana-Vič.

Prijava: https://trgovina.dejanjaric.com/sola-za-zivljenje-ananda-2024-2025/#dan-odprtih-vrat

Na dogodku vam bomo predstavili celotni potek šolanja, tematike posameznih seminarjev (kurikulum), pogoje za vpis in izkušnje trenutne generacije udeleženk in udeleženca. Prav tako bomo z veseljem tudi odgovorili na kakršno koli vprašanje, ki se vam poraja glede šolanja.

Srčno se veselimo tega dne, da se z nekaterimi prvič, z drugimi pa ponovno v živo srečamo. Izvedli bomo tudi priljubljeno meditacijo Stanja Enosti in se tako še bolj odprli in srčno povezali.

Srečanje bo razdeljeno na dva dela po približno 4 ure z odmori, glavni odmor pa bo okoli 15. ure. Poskrbljeno bo tudi za prigrizke in tople napitke. 😃

Prostori se nahajajo v poslovni stavbi v pritličju, stavba se začne z restavracijo Via Bona, kjer je tudi prvo stopnišče, vhod v Hram modrosti pa je nasproti drugega stopnišča. Na voljo je neomejeno število brezplačnih parkirišč, neposredno v bližini stavbe.

Srčno vabljeni torej vsi, ki vas naše delovanje zanima in si želite pobliže spoznati naš način pristopa pri delu z ljudmi.

Ne zamudite te priložnosti, da se poglobite v svet transpersonalne kvantne terapije ter osebnega in duhovnega razvoja ter odkrijete, kako lahko naš program spremeni tudi vaše življenje na bolje.

Udeležba na dnevu odprtih vrat je brezplačna. Prijavite se preko spodnje povezave:

Prijava na dan odprtih vrat Šole za Življenje ANANDA: https://trgovina.dejanjaric.com/sola-za-zivljenje-ananda-2024-2025/#dan-odprtih-vrat

💜 Spletna meditacija stanja Enosti 01.03.2024

Tokratna glavna tema meditacije bo: Ravnovesje kot pot naše duše in duha. V svoji dolgoletni poti samospoznavanja ugotavljam, da je ravnovesje na vseh področjih in nivojih življenja res ključno za zdravo, radostno in izpolnjujoče življenje tukaj in sedaj. V tej spletni meditaciji bomo opuščali vse skrajnosti, omejujoče percepcije o nas samih in svetu, ki so nas držale v primežu stare energije.

Predlagam, da si ustvarite do petka, 1.3., srčno namero, kaj želite opustiti in kaj ponovno prebuditi oz. aktivirati v sebi. Pričnemo ob 20. uri.

Meditacijo lahko spremljate preko YouTube-a ali Facebook-a v izvorni kakovosti ali pa se nam pridružite preko Zooma:

Pridružite se preko Zooma:
https://us02web.zoom.us/j/89065506769?pwd=SnZodE12aUNSbmFzZU1UUXF2aUU3UT09

Ogled preko Facebook strani:
https://www.facebook.com/dr.dejanjaric

Ogled preko YouTube kanala:
https://youtube.com/live/USd_XMJoRFo?feature=share

Priklop bo možen 15 minut pred pričetkom dogodka, torej od 19.45 naprej. 😊

Veselimo se obeh dogodkov v živo. Se vidimo kmalu. 🤗

Z Ljubeznijo in hvaležnostjo,

Dejan s ❤️ ekipo

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Mar 10 2024
Zaključen!

Ura

11:00 - 19:00

Več info

Več

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.