torek, 5 marca, 2024

V košarici ni izdelkov.

Delavnica: Dvig Zavesti iz 3D v 5D 7

Delavnica: Dvig Zavesti iz 3D v 5D

Delavnice DVIG ZAVESTI IZ 3D V 5D So prav posebne in unikatne delavnice, čeprav je naslov skoraj malo že iztrošen. Drugače pač žal ne gre, od tu do tam je treba dvignit zavest in se marsikaj naučiti. Kajti noben Mojster ne bo podstavil svojega hrbta in nas nesel čez. TO moramo storiti sami. Zato sem pripravil prav posebne delavnice, kjer se boste naučili ravno to in še marsikaj več. Na delavnicah bo vedno pestro, veselo, žalostno, meditativno a predvsem delavno. Dobili se bomo dvakrat na mesec, enkrat v živo v Centru Manas (povezava Google Maps), kjer bomo “garali” nekje do pet ur in enkrat online kjer bomo počvekali kakšno urco ali dve kar vas zanima. Vi boste spraševali, jaz bom odgovarjal po svojih najboljših močeh 💪 Tako boste dobili najboljše in mnogo več kot kjer koli drugje, za ceno ene delavnice, dva dogodka

Dvigovanje zavesti lahko pomeni ogromno stvari in dogodkov. Skratka zelo širok pojem.

Zame to pomeni ogromno dela na sebi, na svojih vzorcih tako priučenih kakor tudi iz prejšnjih življenj, predelovanje in čiščenje karme, odpiranje tretjega očesa ter zaznavanje energij, odprava blokad, dvig empatije in zavedanja svojih energij ter delovanj, obvladovanje svojega alter ega. Na delavnicah bomo tudi meditirati in ponesli meditacije na novo, višjo raven. Pomagali boste drugim, da gredo skozi svoje težke čase in pomagali človeštvu kot celoti, da se dvigne na novo višjo zavest. V tem procesu se boste zbudil in prevzela odgovornost za svoja dejanja – pretekla, sedanja & prihodnja. In ko boste pripravljeni, boste učili in razsvetlili druge, tako kot vas bom jaz.

In ker živimo v zelo posebnih in napornih časih, sem zaradi tega kreiral poseben program »DVIGNI ZAVEST«. Pri delavnicah “DVIGNI ZAVEST” ne gre le za transformacijo zavesti ali preobrazbo le-te, ampak tudi za evolucijo zavesti v novo, višjo, bolj razsvetljeno zavest. Ne gre le za eno ali dve delavnici, gre za dolgoletno zavezo rasti, poti 100% Luči & pospešen duhovni in osebnostni napredek v teh težkih, a vendarle posebnih časih.

Program vsebuje eno delavnico na mesec v živo, dolgo približno pet ur ter en on line dogodek z vprašanji ter odgovori po vaši izbiri. Koliko časa boš vztrajal/a v programu, samo mesec, mesece ali več, je na tebi.

Program vsebuje različne pakete in možnosti plačila. Paketi so: standard (1 webinar + delavnica v živo + video posnetki online seminarja), nad standard (standard paket + 4 privat terapije/obravnave na leto – pogoj letna naročnina) in VIP (standard paket + privat terapija/obravnava enkrat na mesec – pogoj letna naročnina). Plačilo se izvede do 20.v mesecu za naslednji mesec.

. Ker vem, da so današnji časi prav posebej težki in vsi ne zmoremo vsega, sem pripravil različne pakete plačil in dodatnih storitev. Mislim, da so zelo privlačni.

PAKETI:

 STANDARD:

  • 1x webinar in 1x delavnica v živo + video posnetk webinarja : 80€/mesec ali 900€/leto (enkratno plačilo)
  • Enkraten obisk delavnice 120€ (brez webinarja)
  • Pogoj letna naročnina (se ne more preklicati v roku 12 mesecev od začetka). Po pretoku enega leta, se letna naročnina ponovno obračuna, v kolikor se pisno ne prekine.

NADSTANDARD:

  • Standard + 4x privat seansa na leto: 1350€/leto (ali 130€/mesec)
  • Pogoj letna naročnina (se ne more preklicati v roku 12 mesecev od začetka). Po pretoku enega leta, se letna naročnina ponovno obračuna, v kolikor se pisno ne prekine.

VIP:

  • Standard + 12 privat seans na leto (ena na mesec): 2200€/leto (ali 200€/mesec)
  • Pogoj letna naročnina. (se ne more preklicati v roku 12 mesecev od začetka). Po pretoku enega leta, se letna naročnina ponovno obračuna, v kolikor se pisno ne prekine

Datum

Feb 11 2024
Zaključen!

Ura

10:00 - 15:00

Lokacija

Center Manas
Center Manas
Mali Lipoglav 85a, 1293 Šmarje Sap
Spletka
http://manas.si

Zadnji članki

Novi izdelki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.