Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Kako se počutite glede svoje seksualnosti?Ali pogrešate nove stvari v svojem spolnem življenju?Ali bi rad prepoznali in predvsem izkusili anatomijo užitka v telesu?»To zelo intimno delavnico sem ustvarila, da se boste lahko navdušili nad odnosom s svojim telesom preko užitka. Preko njega se boste lažje vrnili nazaj k sebi; nazaj v globoko intimnost. In preko tega častili svojega partnerja.«Utelešenje in igra ostajata ključnega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Užitek je tisto, zaradi česar se počutimo srečne in žive. Ko v svoje življenje vnesemo čutnost, dotik, strast in užitek, se odpre naše celotno bitje, postanemo bolj tekoči, odprti, prisrčni in povezani s seboj, drugimi in življenjem.

Vsebina delavnice

Utelešene prakse: odprite bistvo užitka z gibanjem, dihanjem, glasom, dotikom in drugimi načini izražanja, ter praktični tečaj anatomije užitka.Delavnica je namenjena moškim in ženskam; z kratkim teoretičnim delom, namenjenim ženskim telesom, ter del namenjen moških udeležencem.

PREGLED programa delavnice

– orgazmično dihanje za aktiviranje telesne erotike- živa anatomija moškega in ženskega užitka: kako se za užitek dotakniti vsakega dela genitalij- sproščanje napetosti s tresenjem (TRT): za sprostitev napetosti in pomoč pri doseganju bolj zadovoljivih orgazmov,-meditacija kot nobena druga: seksi vipassana: znova odkrivajte in raziskujte mesta v svojem telesu na različne čutne načine.-Tantrični gibi joge, da odprete svoje energetske centre

Namen delavnice

Užitek bomo raziskovali na nove načine in jih ločili od starih pristopov in prepričanj, ki so človekovo zadovoljstvo zanikali kot svoje.Ogledali si bomo neverjetno anatomijo užitka ženskega in moškega telesa, da bomo razumeli, kako deluje, in se naučili, kako se za dotik dotakniti vsakega dela moških in ženskih genitalij.Kako lahko ohranim svoje občutke užitka? Kako jih lahko razširim v stalen tok, stalno stanje užitka, doseganje veselja, sreče in boljšega življenja?Namen delavnice je prebuditi notranje “vodilo” do užitka ali kako prebuditi lasten naravni pretok užitka v telesu, dotiku, spolnosti in drugje v življenju.Možna bo delna ali popolna golota, da se bo vaše telo počutilo bolje.Delavnica je posvečena konkretnemu delu na sebi, svojem telesu. Ne glede na to, ali pridete s partnerjem. Če pa pridete s partnerjem, boste imeli priložnost tudi vaditi z njim / njo.Med delavnico ni spolnih odnosov, spolnih aktivnosti, izmenjave telesnih tekočin. Brez vašega jasnega in aktivnega soglasja se nihče ne bo dotaknil vašega telesa (niti lastne roke).Z vami bom delil svoje najboljše tipke in vsakodnevne prakse za prebujanje večjega užitka v telesu

INDIVIDUALNI TRETMAJI

Cristiana bo imela V Ljubjani na voljo samo nekaj prostih terminov za ekskluzivne individialne tretmaje.Predala vam bo njena najboljša orodja za boljše čutenje užitka v telesu.Genitalna refleksna masaža 1h30 min : to je edinstvena priložnost, da začutite, kaj je popolno sprostitev s pravo terapevtsko intimno masažo.”Bossy” masaža: 1h30 min “šefovske” masaže, kjer ste VI šef. prejmete točno tisto, kar vam je všeč. Če želite odkriti občutke na svoj način je to za vas!Odkrivanje intimnega užitka: v tem pristopu boste spoznali točke v svojem telesu, ki prinašajo užitek. Točke, ki so blokirane, bomo začeli sproščati in odpirati. S tem se sproščajo globoki občutki bolečine in tesnobnosti.Cena: 160€ za 1,5 ure tretmajaZa podrobnejše informacije mi pišite na zgornji email.

Učili in raziskovali boste

-Kakšna je razlika med užitkom in navdušenjem?

-Pomen dihanja pri seksualnosti

-Pomembnost gibanja pri seksualnosti?

-Kako lahko zvoki (glasovi) povečajo moč orgazma?

 

DELAVNICA UŽITKA  – Pogosta vprašanja – INFORMACIJE

 

Za kaj gre?

Ta vikend je kot skrivnosti, ki jih delimo s kombinacijo teorije in prakse, saj sta oba pomembna za trajne spremembe. Ustvarim intimen prostor, kjer se boste počutili varne, spoštovane in vesele. To je moje povabilo vam osebno.

 

Se moram dotikati drugih ljudi?

Ne. Delavnica je namenjena vžiganju vašega življenjskega užitka. Sam ali s partnerjem (partnerji). Zasnovala sem ga, da vam pomagam postati močnejši, bolje povezani s svojo življenjsko silo, spolno energijo, izražanjem in lastnim telesom.

 

V katerem koli stanju tega potovanja ste – ne glede na to, ali  niste nikoli doživeli orgazma ali ste imeli izzive, da bi se počutili orgazmično, lahko napredujete z dolžino in globino vašega užitka. Vaša izkušnja s spolnostjo se bo spremenila. Na delavnici se dotikate samega sebe in ne drugih ljudi. Razen če gre za vašega partnerja.

 

Kako deluje? Kakšen je postopek?

Oblečeni, se najprej srečate z mano in skupino: predstavitve in razlage, kako vse to deluje. Izrazite svoje želje, svoje meje in pričakovanja, spoznavanje aktivne privolitve.

Vadbene vaje: vaje za prebujanje lastnega zavedanja telesa.

Teoretični tečaj o anatomiji užitka v ženskih in moških telesih, Vprašanja.

Prakse: prakse so namenjene posameznikom. So vaje za vadbo v telesu tega, kar smo se naučili. Če pridete kot par, se lahko za določen čas dotaknete partnerjevega telesa, če se strinjate.

 

Opomba o goloti in orgazmih, vrhuncu, spolni energiji

Popolna golota ali ohranjanje oblačil je neobvezna in dobrodošla.

Upoštevajte, da delavnica ni prostor za voajerizem ali ekshibicionizem in nihče v vajah ne bo viden drugim udeležencem. Z zavezanimi očmi boste občutili lastno telo. Slišali boste zvoke užitka, ki jih bomo vsi oddajali, delili boste isti prostor. Viden je le povezovalec (in jaz imam oblečena oblačila). Ko je vaja končana, se srečamo (oblečeni) za delitev izkušenj. To so vodene, varne osebne izkušnje: ki jih izkušate sami ali s partnerjem. Ne gre za doseganje orgazma ali kakršnega koli vrhunca, temveč za raziskovanje novih načinov užitka z rokami (seveda, če slučajno doživiš orgazem je to dobrodošlo).

 

Opomba o dvorani. To je mirna soba, brez motenj, vrata in okna zaprta. delamo z joga preprogami in odejami (svoje prinesite iz higienskih razlogov) Prostor, na katerem ste varni.

 

Odmori: moje vaje so lahko utrujajoče in po potrebi bom vključila nekaj manjših odmorov.

Pozni prihodi: Delavnice bodo za nove udeležence zaklenjene nekaj minut po oglaševanem začetnem času.

Slike

Video

Program dogodka

0