Delavnica: Visoko senzitivna oseba 7

Delavnica: Visoko senzitivna oseba

Ker je nedavno pri založbi Primus izšla knjiga z nazivom “Visoko senzitivna oseba” avtorice Elaine N. Aron in sem tudi bil na predstavitvenem predavanju o tej knjigi in ker se tudi sam štejem za takšno osebo, se mi zdi primerno si to temo ogledati tudi iz perspektive metode Sedona. Visoko senzitivne osebe namreč običajno doživljamo stvari precej bolj intenzivno kot ostali. Zdi se, da imamo precej bolj občutljiv živčni sistem, ki se lahko mimogrede preobremeni z dražljaji iz okolice ali z lastnimi čustvi in doživljanji.

Po eni strani to lahko pomeni, da smo visoko občutljive osebe sposobne doživljati več in tudi uživati v precej bolj prefinjenih stvareh, po drugi strani pa je to lahko silno breme, saj lahko mimogrede postane za nas vsega preveč in tako potrebujemo dosti več počitka in miru.

Zato sem pripravil delavnico, kjer si bomo ogledali načine in postopke metode Sedona, ki vam lahko precej pomagajo najti ravnovesje in navkljub visoki senzitivnosti uspešno delovati v včasih precej divjem vrvežu vsakdana. Delavnica je pravzaprav primerna za vsakogar, ne glede ali se identificira kot visoko, običajno ali nizko senzitivna oseba.

Na delavnici ne bom govoril o vsebinah iz same knjige ali nedavnega predavanja, temveč se bom osredotočil le na lastne izkušnje kot visoko senzitivna oseba, in katere pogosto kontra-intuitivne in nevsakdanje metode precej pomagajo v situacijah, ko nas preplavijo čustva in dražljaji iz nas samih ali iz naše okolice.

Delavnica je brezplačna, so pa dobrodošli prostovoljni prispevki. Vsem, ki boste dali donacijo, bom poslal tudi posnetek delavnice.

Dostop preko spleta:

Odprite spletno stran in sledite navodilom:

https://www.freeconferencecall.com/wall/sedona-si

Dostop preko telefona:

Pokličite telefonsko številko 0828 06510. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

 • 00

  dni

 • 00

  ur

 • 00

  minut

 • 00

  sekund

TOP DOGODEK

junij 2023
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 03 2023

Ura

19:30 - 21:00

Lokacija

Online
Več

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.