Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Se kdaj vprašate kolikokrat v življenju ste bili resnično globoko, iskreno slišani?

Globoko občutena, empatična interakcija z drugo osebo je zdravljenje odnosa do sebe in odnosa do druge osebe. Ob brezpogojni prisotnosti, ki nas ne ocenjuje ali presoja, tudi sami začnemo brezpogojno čutiti. Počutimo se varne izraziti vse, kar smo, občutke, misli, bolečine, strah, ta trenutek.

Biti tako brezpogojno slišani pomeni obenem tudi zdravljenje vseh delov in nivojev našega bitja. Samo-spoznavanje v nevtralni, empatični komunikaciji z drugo osebo nam pomaga procesirati pretekle travme, vtise, ter preseči mentalne in čustvene omejitve.

Pretirana obremenjenost z lastno samopodobo, z nesprejemanjem in zanikanjem sebe nam povzroča negativni notranji dialog v katerem se ponavadi težko znajdemo. Zgubimo objektivnost, prejšnji uspehi sem nam zdijo oddaljeni in nepomembni. Um in njegova vsebina prevzame nadzor, popolnoma smo identificirani z vsebino uma (čustva, misli, telesni občutki, slike…)

Tehnika ogledala resnice nam pomaga preseči negativni notranji dialog in njegovo vsebino in nas direktno usmerja k našemu izvoru, k sebi. Temu sledi globoko olajšanje, občutek miru in povezanosti s samim seboj.

Proces učinkovito pomaga pri globinskem čiščenju uma in njegovih korenin, ki so vezane na napačne predstave in ideje.

Osnova diade ogledala resnice je diadna komunikacija Charlesa Bernerja, avtorja Intenziva Razsvetljenja.

Najpomembnejše pri celem procesu je, da vam terapevt, oziroma enakovreden posameznik, ničesar ne sugerira ali svetuje, temveč vas vodi skozi proces z občutkom, da pridete do uvida in resnice sami.

Terapevt je vaš pomočnik in prijatelj, ter vaše ogledalo in v njemu se zrcalite sami.

Kje lahko učinkovito uporabljamo diado ogledala resnice:

 • vse vrste problemov
 • nesprejemanje sebe in zunanjih okoliščin
 • odnosi vseh vrst (partnerski, družinski, poslovni)
 • jasnejši pogled na trenutek v katerem smo
 • vse vrste verjetij (jaz nisem dovolj dobra, življenje te težko, denar je slab…)
 • občutki krivde in sramu
 • pretirana kritičnost in zagledanost vase
 • ljubezen in razumevanje, intimnost
 • razsvetljenje, iskanje višje vrednosti
 • razumevanje področja v življenju, ki ga želim osvetliti
 • uspeh v življenju
 • večje zavedanje potreb telesa, različne moteče razvade
 • delo z afirmacijami in sugestijami
 • osebna moč in zaupanje

 

Kako diadni proces poteka?

Uvodni razgovor je namenjen glavni temi diadnega procesa. Pogovor nama pomaga, da oblikujeva koan, oziroma središčno temo. Razložim kako metoda deluje in na kakšen način bova delala. Sledi praktični del diadnega procesa. Po zaključku ponovno sledi pogovor, ki vam dodatno pomaga k razumevanju celega procesa.

Delavnica diada ogledala resnice poteka v živo ali preko internetne povezave (Skype, Zoom).

Čas trajanja individualne diade ogledala resnice je 80 minut. Cena je 50 evrov.

 

Od leta 1991 (udeležbe na prvem Intenzivu Razsvetljenja) se poglobljeno ukvarja z različnimi metodami samorazvoja in samopomoči, ter različnimi oblikami meditacij. Njegov način dela je celosten in integralen, v svojem delu združuje modrost in intuicijo vzhodnega pogleda na svet, ki jo učinkovito združuje z razumom in intelektom zahoda. Na svoji poti je bil v stiku z različnimi učitelji in učenji, katere celostno vključuje v svoje terapevtsko delo. Vodi tudi različne delavnice in seminarje samorazvoja in samopomoči. Poučuje tudi različne oblike meditacij in prakse čuječnosti (mindfulness), individualno ali skupinsko.
No Tab Selected
No Tab Selected

Program dogodka

Deli to s prijateljem