nedelja, 3 julija, 2022

V košarici ni izdelkov.

Prijava na kratek posvet - Tantra masaža 7

Prijava na kratek posvet – Tantra masaža

Tantra masaža je namenjena vsem, ki si želijo hitrejše rasti na duhovnem področju, vsem, ki so se »zavili s poti«, in tistim, ki bi radi odpravili neravnovesja (blokade) na fizičnem, energetskem, spolnem, čustvenem ali mentalnem nivoju.

Sem certificiran terapevt Tantra masaže pri tantra šoli – Somananda Tantra School. Nudim vam možnost brezplačnega pogovora, kjer se seznanite z načinom in učinki Tantra masaže, ob enem pa tudi ugotovite ali vam takšen način pomoči ustreza.

Ena izmed storitev, ki jih nudim je tudi Tantra Masaža. To so s pomočjo starodavnih in avtentičnih sistemov razvili tantrični mojstri. Tantra masaža je kombinacija dveh več tisoč let starih metod alternativnega zdravljenja: Tantre (celovit duhovni sistem, ki ga opredeljujejo znanost in zakoni o energiji) in Ajurvede (najstarejša znanost o življenju, ki pozna povezave in medsebojni vpliv telesa, uma in duha na naše zdravje in počutje).  Ta vrsta masaže ni erotična ali spolna masaža ampak je v pravem pomenu namenjena zdravljenju. Služi kot odlično »orodje« za reševanje fizičnih, energetskih, spolnih, čustvenih in mentalnih težav, ki danes bremenijo človeka.

S to metodo vam pomagam odstraniti neravnovesja v telesu, kar pripelje do izboljšanja vašega zdravja in počutja. Med drugim lahko s to vrsto masaže pridete do kakovostnejšega spanca, večje vitalnosti in zavedanja, večjega spolnega potenciala, čutenja, odprtosti, boljših odnosov, večjega sprejemanja drugih, manj stresa in sprostitve potlačenih čustev. Ker deluje na harmonizaciji ter odpiranju vseh energetskih centrov in energetskih kanalov lahko doživite tudi višja stanja zavedanja ter popolno preobrazbo. To vrsto terapije nudim za enkrat samo ženskam. 

Te vrste terapije se ne morejo udeležiti osebe, ki redno uživajo alkohol, so redni kadilci, jemljejo močne tablete, imajo akutno vročino ali drugo nalezljivo bolezen, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V zadnjem primeru je potrebno počakati vsaj 6 tednov.

PREDNOSTI IN DOBROBITI 

Izboljša vaše zdravje in počutje

* Obnovi notranjo moč, vitalnost in vpliva tudi na vašo mladost

Dviguje imunski sistem

Odpravlja stres, depresijo in negativne vzorce razmišljanja

* Zmanjša občutek manjvrednosti in nesprejetja ter poveča občutek ljubezni

Sprošča potlačena čustva in omogoča odkrivanje samega sebe

Vnaša energijo v energetske centre in kanale ter odpravlja blokade

Odpravlja spolne motnje in pomaga uresničiti orgazmični potencial

Deluje na telesni, energijski, spolni, duševni in psihosomatski ravni

Omogoča doseganje višjih stopenj zavedanja

Lahko pripelje do popolne transformacije in globokega duhovnega prebujenja

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

  • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
  • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
  • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
  • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu

LOKACIJA IN POTEK TERAPIJE

Tantra masaže trenutno izvajam na prijetni lokaciji v Ljubljani in na lokaciji društva Astralni dotik. Oba prostora sta mirna, urejena in primerna za takšno vrsto terapije. Verjamem, da boste doživeli, kar se da prijetno in zdravilno izkušnjo.

PREDHODEN POGOVOR

Na začetku, opraviva predhoden posvet, na katerem ugotoviva ali je tak način terapije za vas primeren.

Na posvet se lahko prijavite:

 

CENA

Do 30.6.2022 vam tantro masažo nudim po znižani ceni

 

KONTAKT 

Za več dodatnih informacij me lahko kontaktirate na telefon 051 235 879 ali na email uros@astralnidotik.si. Skupaj bomo ugotovili, kako vam lahko pomagam.

DODATNE INFORMACIJE

Več dodatnih informacij o metodi, prijavo na E-novičke, nekaj o meni in drugo, najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si.

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja.

~~Vse je energija~~

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.