Duhovno, energetsko potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid z dr. Semirjem Osmanagićem, od 28. do 31.10.2022 7

Duhovno, energetsko potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid z dr. Semirjem Osmanagićem, od 28. do 31.10.2022

 

Duhovno, energetsko potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid z dr. Semirjem Osmanagićem, od 28. do 31.10.2022 9

Duhovno, energetsko potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid z dr. Semirjem Osmanagićem

  1. do 31.10.2022 – Jesenske počitnice

 

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje: orgonska energija, Teslovi skalarni valovi, torzijska polja, naravni magnetizem.

Program štiridnevnega potovanja:

1.dan: odhod na pot iz Ljubljane, Novega Mesta in Brežic. Vožnja v smeri Zagreba, proti Sarajevu.

2.dan: prastare kamnite krogle v Zavidovičih. Na avtobusu bomo pogledali barvnediapozitive o njihovem namenu gradnje in nahajališča po svetu. Ogledna točka Belvedere v Visokem s pogledom na piramide. Prazgodovinski podzemni tuneli Ravne, ki jih bomo obiskali vsak dan potovanja. Strokovna razlaga vodnikov o arheoloških nahajališč v tunelih, runskih napisih na megalitih, podzemnih jezerih, »sobi orbov« ter »sobi vode«. Ne vodene zdravilne meditacije ob megalitih K1, K2 in K5 (z 55.000 Bovis). Ogled arheološkega muzeja in novega energetskega parka »Arheološki park Ravne2« pri tunelih in Tumulus v vasi Vratnica.

3.dan: Meditacije in glasbeni koncert v tunelih Ravne. Možna fakultativna meditacija v »Orgonski sobi«. Piramida Meseca s prastarimi kamnitimi betonskimi ploščami. S stran piramide Sonca z najstarejšimi betonskimi ploščami na svetu. Vožnja s taksiji do pod vrh piramide Sonca. Na vrhu piramide bo glasbeni koncert in meditacija. Nočni vstop v tunele Ravne.

4.dan: ogled originalnih bosanskih stečkov v Sarajevu (na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o življenju bogumilov), panoramski ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom in peš ogled Baščaršije. Prosto za nakupe spominkov. Meditacija v tunelih Ravne, odhod domov.

Cena potovanja vključuje vse vstopnine in vodenje po dolini bosanskih piramid z lokalnimi vodniki. Pri udeležbi do 40 potnikov je 255 €, pri udeležbi nad 40 potnikov je cena 240 €.

Izračun cene potovanja je pripravljen na dan 19.06.2022 in se lahko v primeru zvišanja cen goriva, cestnin in ostalih stroškov, ki vplivajo na izračun cene pred potovanjem, spremni.

V ceno potovanja je vključeno:

avtobusni prevoz z dvema voznikoma, vse cestnine, cestne pristojbine in parkirišča; osnovno nezgodno zavarovanje; 2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu s 4* v Sarajevu;

Dolina bosanskih piramid: Belvedere, 3 x dnevni in 1 x nočni vstop v podzemne tunele Ravne, ogled »Arheološkega parka Ravne2«, muzeja, Tumulusa, S stran piramide Sonca z betonskimi ploščami, vrh piramide Sonca, piramide Meseca, glasbeni koncerti; 1x kosilo; stroški vodenja lokalnega vodnika po Sarajevu; spremstvo slovenskega vodnika; stroški organizacije potovanja.

Možna doplačila (ob prijavi): doplačilo pri udeležbi manj kot 40 potnikov 15 €; doplačilo za enoposteljno sobo za eno odraslo osebo 15 € na noč; dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS; riziko odpovedi potovanja v višini 11 €, ki se plača ob prijavi na potovanje.

Možna doplačila (druga doplačila): doplačilo za večerjo v hotelu na dan prihoda 10 €; vožnja s taksiji na vrh piramide Sonca 6 € na osebo v obe smeri; ostalo kar ni navedeno v postavki »Cena vključuje« (prehrana in pijača preko dneva); možen ogled »Orgonske sobe« v »Arheološkem Parku Ravne2« (3 € na osebo).

Potovanje organizira BENOTOURS, Bernard Jesenko s.p., Tržaška cesta 118, 1000 Ljubljana https://www.benotours.com/ Tel.: 01 / 423 9810 En: info@benotours.com

 

Pisne prijave zbira Irena Jarc, prof. ped.

Trnovče 16, 1225 Lukovica

En: irenajarc9@gmail.com

GSM 031 670 392

http://www.mandala.si

DOBRODOŠLI NA POTOVANJU, KI JE VEDNO NEPOZABNO IN POLNO NAVDIHA

 

Datum

Okt 28 - 31 2022
Zaključen!

Ura

22:00 - 23:00

Cena

240 €
Bosanske piramide, Visoko

Lokacija

Bosanske piramide, Visoko
Bosanske piramide, Visoko, BiH

Organizator

Turistična agencija Benotours in Irena Jarc
Telefon
031 670 392
Email
irenajarc9@gmail.com
Spletka
http://ww.mandala.si

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.