Energetsko, duhovno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v Visokem, 1. majski prazniki 2022 7

Energetsko, duhovno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v Visokem, 1. majski prazniki 2022

Energetsko, duhovno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v Visokem

Z dr. Semirjem Osmanagićem

* 28. april do 01. maj –  Prvomajski prazniki

Energetsko, duhovno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v Visokem, 1. majski prazniki 2022 9

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje: orgonska energija, Teslovi skalarni valovi, torzijska polja, naravni magnetizem

 

1.dan: odhod na pot iz Ljubljane, Novega Mesta in Brežic.

2. dan: prastare kamnite krogle v Zavidovičih. Na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o njihovem namenu gradnje in nahajališča po svetu. Ogledna točka Belvedere v Visokem s pogledom na piramide. Prazgodovinski podzemni tuneli Ravne, ki jih bomo obiskali vsak dan potovanja. Strokovna razlaga vodnikov o arheoloških nahajališč v tunelih o runskih napisih na megalitih, podzemnih jezerih, »sobi orbov« ter »zdravilni sobi«. Ne vodene zdravilne meditacije in glasbeni koncert ob megalitih K1, K2 in K5 (z 55.000 Bovis). Ogled arheološkega muzeja in novega energetskega parka »Arheološki park Ravne2« pri tunelih in tumulus v vasi Vratnica.

3. dan: Meditacije in glasbeni koncert v tunelih Ravne. Možna fakultativna meditacija v »Orgonski sobi«. Piramida Meseca s prastarimi kamnitimi betonskimi ploščami. Kosilo v lokalni restavraciji. S stran piramide Sonca z betonskimi ploščami. Vožnja s taksiji na vrh piramide Sonca z glasbenim koncertom in meditacijo. Nočni vstop v tunele Ravne.

4. dan: ogled originalnih bosanskih stečkov v Sarajevu (na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o življenju bogumilov), panoramski ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom in peš ogled Baščaršije. Prosto za nakupe spominkov. Meditacija v tunelih Ravne, odhod domov.

 

Cena potovanja pri udeležbi do 40 potnikov je 240 €, pri udeležbi nad 40 potnikov je cena 220 €.  Končna cena se bo določila na podlagi števila udeležencev potovanja.

 

V ceno potovanja je vključeno: avtobusni prevoz z dvema voznikoma, vse cestnine, cestne pristojbine in parkirišča;  osnovno nezgodno zavarovanje; 2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu s 4* v Sarajevu; vse vstopnine za vodene oglede arheoloških objektov s strokovnim, lokalnim vodnikom po programu: Belvedere, 3 x dnevni in 1 x nočni vstop v podzemne tunele Ravne, ogled »Arheološkega parka Ravne2«, muzeja, Tumulusa, S stran piramide Sonca z betonskimi ploščami, vrh piramide Sonca, piramide Meseca in glasbeni koncerti; 1x kosilo; stroški vodenja lokalnega vodnika po Sarajevu; spremstvo slovenskega vodnika; stroški organizacije potovanja.

 

Možna doplačila (ob prijavi): doplačilo pri udeležbi manj kot 40 potnikov 20 €; doplačilo za enoposteljno sobo za eno odraslo osebo 15 € na noč; dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS; riziko odpovedi potovanja v višini 11 €, ki se plača ob prijavi na potovanje.

 

Možna doplačila (druga doplačila): doplačilo za večerjo v hotelu na dan prihoda 9 €; vožnja s taksiji na vrh piramide Sonca 5 € na osebo v obe smeri; ostalo kar ni navedeno v postavki Cena vključuje (prehrana in pijača preko dneva); možen ogled »Orgonske sobe« v Arheološkem Parku Ravne2 (3 € na osebo).

 

Pogoji za vstop v Bosno in Hercegovino

Slovensko veleposlaništvo v Sarajevu  www.sarajevo.veleposlanistvo.si

Mejna policija za vstop v BiH  http://www.granpol.gov.ba/Content/Read/76?title=Stranci

 

Potovanje organizira BENOTOURS, Bernard Jesenko s.p., Tržaška cesta 118, 1000 Ljubljana,

Tel.: 01 / 423 9810;    Email:  info@benotours.com

 

Pisne prijave zbira Irena Jarc, prof. ped., Trnovče 16, 1225 Lukovica

Email:irenajarc9@gmail.com

GSM 031 670 392

http://www.mandala.si

 

DOBRODOŠLI NA ENERGETSKEM, DUHOVNEM POTOVANJU, KI JE VEDNO NEPOZABNO IN POLNO NAVDIHA

Datumi ostalih potovanja v dolino bosanskih piramid v letu 2020:

* 30. junij do 03. julij  Poletne počitnice

* 18. do 21. avgust  Poletne počitnice

* 28. do 31. oktober Jesenske počitnice

 

Datum

Apr 28 2023 - Maj 01 2023

Ura

Cel Dan

Cena

220 €
Bosanske piramide, Visoko

Lokacija

Bosanske piramide, Visoko
Bosanske piramide, Visoko, BiH
Benotours, Tržaška 118, Ljubljana in Irena Jarc

Organizator

Benotours, Tržaška 118, Ljubljana in Irena Jarc
Email
Irenajarc9@gmail.com
Spletka
https://www.mandala.si
Več

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.