nedelja, 14 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

Etno koncert Svetih Pesmi Plemena HUNI KUIN in Rapé, Sananga krog 7

Etno koncert Svetih Pesmi Plemena HUNI KUIN in Rapé, Sananga krog

ETNO KONCERT SVETIH PESMI AMAZONSKEGA PLEMENA HUNI KUIN in RAPÉ, SANANGA IN KROG & INDIJANSKI BAZAR

MARIBOR

Sreda 6.3.2024 ob 19h
Prispevek: 40eur
Informacije in prijave:
kaxinawa.si@gmail.com

Dragi prijatelji Indijancev Amazonije,

Z veseljem vam sporočamo, da nas bosta konec februarja in začetek marca v Sloveniji obiskala dva predstavnika plemena Huni Kuin.

Txana Yube in Txana Siã bosta vodila sveti krog zdravilnih svetih pesmi amazonskega pragozda in nam obredno podelila dva od njihovih najbolj uporabljenih tradicionalnih zdravilnih rastlinskih pripravkov Rapé in Sanango.

Txana Yube in Txana Siã s seboj nosita starodavno, brezčasno znanje svojega ljudstva, ki ga v vsakdanjem življenju spremljajo pesmi in glasovi deževnega pragozda. Na tradicionalnih obredih jih skupaj prepeva celotno pleme.

Včasih so uporabljali le svoje glasove, brez bobnov in občasno spremljavo le z marako (ropotuljo). V zadnjih letih so v stiku s sodobnim svetom sprejeli nekaj instrumentov, kot so kitare in bobni ter ustvarili čudovite različice svojih tradicionalnih pesmi.

Duhovni vodje plemena Huni Kuin, ki potujejo izven amazonije so eni izmed njihovih glavnih predstavnikov. S seboj nosijo duha sočutnosti, ponižnosti in ljubezni do planeta.

So zagovorniki vseh amazonskih plemenskih ljudstev. Ozaveščajo in prosijo za pomoč pri zaščiti amazonskega deževnega pragozda, rek, dreves, rastlin in živali, ki v njem bivajo. So varuhi starodavnega gozda in glasu Mame Amazonije.

Njihova namera v Sloveniji je širiti svojo starodavno modrost, predstaviti zdravilne rastline in zdravljenje z glasom svetih napevov – icarosov. Pleme Huni Kuin se želi z nami povezati pri dvigovanju kolektivne duhovne zavesti ter reševanju Amazonije in celotnega planeta. Zelo smo blagoslovljeni in počaščeni, da taki mojstri prihajajo v Slovenijo in z nami delijo svoje starodavno znanje.

Dogodek nudi edinstveno priložnost, da spoznamo starodavno amazonsko pleme Kaxinawa – Huni Kuin. Na etno koncertu oz. Svetem krogu se bomo naučili, kako uporabljati amazonske zdravilne rastline in spoznali pomen svetih pesmi, ki se pojejo med obredom in si na indijanskem bazarju lahko kupili njihove tradicinalne izdelke, nakit in tudi rastlinske pripravke…

Obredni krog s plemenskim šamanom je redka priložnost za spoznavanje amazonskega zdravilstva, saj se ob delu z rastlinami, ki vsebujejo toliko ljubezni hkrati globoko zdravimo.

Na tradicionalnem krogu bosta ponujena dva tradisionalna rastlinska pripravka Rapé (Hape) in Sananga.

Več o omenjenih pripravkih in celotnem gostovanju predstavnikov plemena Huni Kuin si lahko preberete na: http://kjepakaj.blogspot.com/p/txana-yube-paje-batani-huni-kuin.html

Program gostovanja; 

INDIVIDUALNA ZDRAVLJENJA  € 80
Četrtek 7.3. 2024 11:00-15:00 LJUBLJANA

Etno koncert svetih pesmi in Rapé,Sanaga krog & Indijansk  bazar  € 40
Sreda 6.3.2024 ob 19:00 MARIBOR

HAMPAYA – OBRED INICIACIJE GLASU PLEMENA HUNI KUIN €40 – €60
Četrtek 7.3.2024 ob 18:00 – 20:00 LJUBLJANA

KAMBO 80€
Nedelja 10.3.2024 ob 7:00 LJUBLJANA

Nočni obred €200
Petek  8.3. 2024 LJUBLJANA

Nočni obred €200
Sobota 9.3. 2024 LJUBLJANA

Dodatne informacije in prijave:
kaxinawa.si@gmail.com

Srčno se vas veselimo!
So alegria!
Haux Haux

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Zadnji članki

Novi izdelki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.