četrtek, 29 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Igra Teles – Ples Skozi Tvoje Telo 7

Igra Teles – Ples Skozi Tvoje Telo

Če bi delovali z vašim telesom iz prostora tišine, kjer vse šepeta… bi mu prisluhnili? Bi mu dovolili, da vam pokaže možnosti za vas?

Ples telesa ni nekaj kar morate razumet. Je sprostitev. Je gibanje skozi vaše telo, ki je edinstveno in prebuja komunikacijo med vami in vašim telesom.

V teh retreatih odklepamo vašo naravno vez, ki je drugačna in unikatna! Ne morete je primerjati z drugimi telesi ali ljudmi, lahko pa povabite energije, ki ojačajo moč vezi in vašo eleganco.

Vabimo vas na sprostitveni retreat, kjer bomo ojačali vez med vami in vašim telesom. Kje telo prejemate iz prostora elegance-  elementov hvaležnosti, zaupanja, ranljivosti, dopuščanja in spoštovanja.

Vsebina 3-urnega programa:

– Spoznavanje telesa skozi ples in gibanje
– Čiščenje energijskih blokad v telesu
– Vodena sprostitev teles

Po dogodku prejmete posnetek. 

Prispevek: 25€

Še kratka predstavitev organizatorja:

Urša Erman je posvetila svoje življenje raziskovanju bitij in zavesti teles. Ob tem opolnomoča posameznike in skupine v njihovo edinstvenost in darilo, ki resnično so. Skozi energijske vadbe in seanse vabi v neskončne možnosti, ki se prikažejo, ko prenehamo delovati iz zaključkov in nemoči kot edine izbire.
Njeno sporočilo – veš nekaj, kar nihče drug ne ve. Dopusti si to raziskovat in vključevat, ne glede na omejitve tega sveta.

Datum

Jun 16 2022
Zaključen!

Ura

17:00 - 20:00

Cena

25 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.