Jezik višjih dimenzij - svetlobni jezik (light language) 7

Jezik višjih dimenzij – svetlobni jezik (light language)

Srčno vabljeni na delavnico, kje bo govora o tem kaj jezik višjih dimenzij je, za kaj nam lahko služi, kako se lahko zbudi v nas, na kakšne vse načine se lahko izraža skozi nas.
Veliko je izrazov za ta jezik : jezik Srca, Duše, Svetega Duha, Zvezdni jezik..najbolj je poznan pod imenom light language- svetlobni jezik. Pokazani bodo tudi konkretni primeri različnih izrazov tega jezika ljubezni, da ga boste lažje začutili, hkrati pa bodo to tudi semena posejana v vas same in z primerno nego, bodo začela rast in se razvijat.
Z preprostimi in zabavnimi vajami, si bomo odpirali kanale, da bo vsak izmed udeleženih še lažje dostopal do svojega svetlobnega jezika. Hkrati bom po delavnici odprla tudi varen prostor v zaprti skupini na face booku, kje se bomo podpirali, vzpodbujali in skupaj rastli naprej. Z vami bi rada podelila tudi mojo več kot 20 let trajajočo pot , kako je ta jezik prišel v moje življenje.
Srčno vabljeni vsi, ki začutite klic, tudi če vas ta tema samo zanima in si ne predstavljate, da bi se Kozmična Inteligenca Neskončnega Morja Ljubezni kdaj tako izražala skozi vas.
Delavnica se začne ob 10 h v nedeljo 18.9. in bo trajala do 16h v Ljubljani ( lokacijo sporočim prijavljenim). Vodim jo Kamai in želim z vami podeliti več kot 20 let trajajočo pot , kako se je ta jezik začel prebujati v meni. Ker imam isti dan ob 19h tudi Zvočno kopel s petjem v jeziku srca v Ljubljani ste vabljeni tudi tja, da se bodo vse svetlobne kode, ki jih boste prejeli na delavnici, še močneje vsidrale v vas. To je samo možnost in za tiste, ki bi želeli na oba dogodka, bo polovični popust na zvočno kopel ( torej je prispevek namesto 22e le 11e)
Priporočen prispevek za 6 urno delavnico pa je 44e
Obvezne so prijave na moj mail:
Kamaikaster@gmail.com
Vse dodatne informacije lahko dobite tudi, če me pokličete na 040 861 078
Tukaj je še povezava za Zvočno kopel: https://fb.me/e/2PHezfFfu
Z vso ljubeznijo za vas
Kamai

Datum

Sep 18 2022
Zaključen!

Ura

10:00 - 16:00

Cena

44 €

Lokacija

Višja Vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68
Kategorije

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.