četrtek, 25 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

Kakav in COD 7

Kakav in COD

KAJ JE Kakav in COD ?
COD – Chakra Overtome Drum
Ob skodelici Kakawa.

Kakav in COD smo začeli skupaj s kreatorjem COD instrumenta, kjer smo združili kakav in celostni pristop harmonizacije s pomočjo Chakra Overton Drum.

Skozi voden proces meditacije, dihalnih vaj, zvočne harmonizacije s COD-om ob skodelici kakava, se skupaj globoko sproščamo in potapljamo v globine srca.
V toku najvišjega možnega vodstva bomo prejeli vibracijsko, zvočno, frekvenčno podporo za uravnovešanje in harmonizacijo na vseh nivojih.
Kakav in COD je namenjen vsem, ki si želite globlje povezave s samim seboj. To je prostor kjer uglasimo telo, dih, občutke, um in energijo. Se upočasnimo. Vračamo se k sebi, v svoje telo, v svoj center. Sproščali bomo napetosti. Ustvarjamo prostor za ponovno vzpostavitev notranjega ravnovesja.

Dogodek je primeren za vse, ki si želite v življenju več sproščenosti in lahkotnosti, tudi če nimate predhodnih iskušenj z meditacijo, dihalnimi vajami in sproščanjem.
Živimo v svetu, kjer precej hitimo, smo obremenjeni z ogromno različnimi informacijami in energijami. S tem dogodkom želim ustvarit prostor, kjer se globoko sprostimo, da se lahko uravnovesimo.
Čas je zdaj, da se vrnemo k sebi, se sprostimo in prizemljimo.

KAKO POTEKA?
Dogodek poteka v sproščenem vzdušju. Skupaj se v krogu ob skodelici kakava povežemo.
Skozi vodeno meditacijo smo vodeni v upočasnitev našega uma, diha in srca, vzpostavljamo ponovno energijsko pretočnost, ki vodi v aktivacijo naših naravnih sposobnosti samozdravljenja.

Naše naravno stanje je ravnovesje in harmonija – homeostaza. Naše telo je naravno inteligentno in kadar ga podpremo s pogoji, ki nam omogočajo globoko sprostitev, se povrne v naravno stanje homeostaze.

Dihalne vaje ~ Dih oskrbuje naše telo s kisikom, brez katerega nemoremo živeti. Daje nam življenje. S pomočjo dihalnih vaj se krepi naša kapaciteta vdihovanja in izdihovanja življenja. Ponovno se vzpostavlja energijska pretočnost in krepi se naš energijski potencial. Dih neposredno vpliva na bitje srca, delovanje uma in celotnega psihofizičnega sistema. S predihavanjem se krepi zavedanje naše življenjske energije v telesu.

Chakra Overtone Drum ~ instrument, ki je uglašen na organske frekvence človeškega bitja. Njegova melodija harmonizira naše čakre. Zvok, vibracija in energijska transmisija ponovno vspostavljajo ravnovesje fizičnega, čustvenega, mentalnega in energijskega telesa. Smo multidimenzionalna bitja in za razvoj samozavedanja je potrebna uglasitev bitja na vseh nivojih.
____________________________________________________
Kakav in COD vodim Sekhun Ra.
Prispevek za udeležbo dogodka je 33€
Prijave so obvezne.
Prijaviš se preko spletnega obrazca tukaj: https://form.jotform.com/232113882123346

Prijaviš se lahko na več terminov dogodka, prijaviš lahko več oseb hkrati.
*Število prostih mest je omejeno.

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 11 2024
Zaključen!

Ura

17:00 - 19:00

Cena

33 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.