Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

#Zakaj je v današnjih partnerstvih prisotno nezadovoljstvo, neizpolnjenost, problemi pri komunikaciji, povezanosti, intimnosti, spoštovanju? Zakaj pari ne vidijo več razloga ostati skupaj?

#Kaj lahko naredimo, da se nam v partnerstvu ni potrebno ves čas pretvarjati, ves čas paziti kaj, kdaj in kako lahko nekaj rečemo?

#Kako se rešimo, da ne od-reagiramo vedno, ko nam nekdo stopi na žulj? Kako postanemo znotraj partnerstva svobodni in smo lahko samo to kar smo? Kako lahko rešimo svoje partnerstvo, ga obudimo?

#Razlogi, zakaj sta bila in partnerja ostajala skupaj v preteklosti so se spremenili. Stari Model Partnerstva NE DELUJE več! Prišel je čas za SPREMEMBO! Kako zgraditi SREČNO in USPEŠNO Partnerstvo v letu 2021?

.

Vabim vas na BREZPLAČNO delavnico!

Kdaj: Delavnico si lahko OGLEDATE TAKOJ!

Potrebujete: Pametni telefon ali računalnik, internet

Prijave: https://www.miranpeterman.com/delavnice/kako-zgraditi-srecno-in-uspesno-partnerstvo-v-letu-2021/

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. – – – – – Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. – Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected

Program dogodka

0