Kambô Krog v Ljubljani 7

Kambô Krog v Ljubljani

KAMBÔ KROG V LJUBLJANI

27 December 2023 10:00 – 13:00 Ljubljani 

Prijave in informacije: kamboslovenija@gmail.com

 

Vabimo vas na zdravilni obred s starodavnim Amazonskim zdravilom Kambô, ki ga ljudstva kot Huin Kuin, Matsés in Yawanawá že stoletja uporabljajo za krepčanje in čiščenje telesa, uma in Duha.

 

Kambô ali Kampum je izloček velike zelene drevesne žabe Phyllomedusa bicolor, ki prav zaradi te sluzi nima ne plenilcev in ne strahu. Kambô je izredno močno zdravilo, ampak ni strup, saj ne vsebuje nobenih toxinov – svojo silo dobiva iz raznoraznih peptidov, ki opravljajo različne terapevtske funkcije. Ker so te peptidi bioaktivni, so našemu telesu popolnoma prijazni.

Kambô žabe niso v tem procesu nikoli poškodovane, saj so za domorodna ljudstva izredno svete.

 

Kambô je izredno vsestransko zdravilo – pomaga globinsko očistiti in ojačati telo, krepi imunski sistem in izboljša koncentracijo. V džungli se ponavadi uporablja pred lovom, v našem svetu pa ga ljudje večinoma uporabljajo za zdravljenje psihičnih zadev, kot depresija, tesnoba, odvisnost, traume, fobije, OCD in podobno.

 

Kljub temu, je Kambô izredno učinkovito fizično zdravilo, ki zdravi bolečine, vnetja, hormonska neravnovesja, prebavne težave itd.Čisto vsak ni primeren za zdravljenje s Kambô, zato je potrebna podrobna privatna konsultacijater svetovanje, ki je vključeno v ceno.

 

Obstaja tudi možnost prejeti nižjo dozo zdravila, ki deluje blagodejno ampak manj intenzivno, o tem se lahko pogovorimo v privatnem posvetu.

 

INFORMACIJE IN OBVEZNA PRIJAVA: 

 

kamboslovenija@gmail.com

 

https://petitebeat808.wixsite.com/kamboslovenija

 

VAŠA VODNICA

 

Maja je “žabarka” iz Ljubljane ki že več kot 20 let živi v Veliki Britaniji. Je diplomirana terapevtka v alternativni medicini, ki se zadnjih 7 let uči z svetimi zdravili iz Amazonskega gozda. Svoj študij je osredotočila predvsem na Kambô, Rapé in svete pesmi z ljudstvi Huni Kuin in Yawanawá. Poleg tradicionalnega šolanja je tudi Kambô specialist za autoimune in kronične bolezni in v svojem pristopu uporablja tako starodavne, kot znanstvene metode. Pred tremi leti je odprla terapevtski Kambô studio Sacred Forest v Glasgowu, ki ga je do zdaj obiskalo že čez 400 ljudi – je ena najbolj zaposlenih Kambô terapevtov v Britaniji. Poleg terapevtskega dela je Maja soustanoviteljica organizacije Barixá, ki podpira Huni Kuin skupnosti v Braziliji ter organizira dogodke po Evropi.

 

 

Sledi še za več indijanskih dogodkov na fbju pa tudi instagrami mamo @indijanske_novicke

 

INDIJANSKE NOVIČKE

Datum

Dec 27 2023
Zaključen!

Ura

10:00 - 13:00

Cena

80 €

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.