Karaoke večeri - Nova Gorica 7

Karaoke večeri – Nova Gorica

Karaoke večeri

KAJ JE KARAOKE?
Karaoke je vrsta interaktivne ZABAVE razvite na Japonskem, v kateri amaterski pevec poje skupaj s posneto glasbo.
Torej NI BISTVENO, da si izurjen pevec ali pevka!

KAKO POTEKA KARAOKE VEČER Z GLASOM IN ZAVESTJO?

1. Najprej se udeleženci med sabo malo SPOZNAMO. Po želji podelimo kakšno zanimivost ali izkušnjo glede petja.
2. Nato ogrejemo, razgibamo in tako PRIPRAVIMO TELO ZA PETJE.
Če primerjamo govor s hojo, potem lahko rečemo, da je petje kot tek. Na maraton pa ne gremo kar iz kavča, ampak se prej nekoliko razgibamo.
3. Ko smo pripravljeni, ZAPOJEMO in se pri tem karseda zabavamo. Če se prvič ne čutiš peti, lahko tudi samo poslušaš druge, da se malo navadiš na občutek.

KAKO IZBEREŠ PESMI?

Najprej naj ti povem, da pesmi, ki jih izbereš, PRILAGODIM tvojemu razponu glasu. Spremenim torej višino skladbe tako, da v petju res lahko uživaš!
Zapoješ lahko skladbe, ki so te spremljale v pomembnih trenutkih v življenju. Pesmi, ki imajo v tvojem srcu posebno mesto. Pesmi, ki te poživljajo, pobožajo, dovolijo, da izpoješ bolečino….

Za karaoke večere uporabljam aplikacijo Karafun, kjer je zelo velik nabor pesmi v angleščini, italijanščini in tudi drugih jezikih. 
Na njihovi spletni strani, si lahko pogledaš online katalog skladb, med katerimi lahko izbereš kaj zanimivega zase, klikni na povezavo spodaj:
-> Karafun

Za navdih za angleške pesmi pokukaj tudi na spodnje YouTube karaoke kanale:

-> Karafun
-> Sing King
-> Singkong
-> You Sing The Hits
-> Love Songs
-> KARAOKE Channel Intl

Za italijanske pesmi poglej tukaj:
-> Karaoke Academy

-> Canzoni Italiane – Karaoke

-> KARAOKE ITALIANO (canzoni vecchie)

Za skladbe v slovenščini žal še nimamo karaoke možnosti v tem programu (na tej povezavi jim lahko predlagaš kakšno slovensko http://www.karafun.com/suggest.html), lahko pa kakšno idejo najdeš na spodnjih povezavah:
-> SloSing Karaoke
-> Karaoke slovenske pesmi

Imamo pa tudi “hišni seznam”, ki ga počasi polnimo z učenci. Pri teh skladbah te spremljam s klavirjem. Najdeš ga na povezavi:
– >seznam skladb Z glasom in zavestjo (ko odpreš so spodaj zavihki za različne jezike, naslovi pa skrivajo v sebi povezave, zato klik-klik )

Lahko pa seveda izbereš tudi kakšno drugo pesem, ki ni na nobenem od seznamov zgoraj.
Potemtakem te le prosim, če mi naslove izbranih skladb ob prijavi pošlješ kar na mail, da jih do našega srečanja malo spoznam 🎶

Če utegneš, mi pošlji svoje ideje skladb na mail, da jih že pripravim v programu. Tako bomo imeli na samem dogodku več časa za petje in manj za brskanje. Lahko pa seveda tudi sproti kaj najdemo.
Večkrat se zgodi, da se kdo od udeležencev spomni na kakšnega avtorja ali glasbeno skupino in potem nam prižvižgajo v ušesa naslovi in skladbe, ki smo jih radi peli, pa smo na njih čisto pozabili.

OSNOVNI PODATKI ZA UDELEŽBO
Trajanje: 2 uri
Naložba v izkušnjo: 15€ na osebo. 
Redni učenci Z glasom in zavestjo – brezplačno.

Za prijavo in dodatne informacije piši na martina@zgiz.net

»Karaoke mi je za rojstni dan podarila moja prijateljica Kristina. 🎀 Od vedno imam rada glasbo in zelo rada pojem. Tiho sem si vedno želela peti tudi na mikrofon, pred drugimi.S tem večerom sem naredila velik korak v svojem notranjem svetu in hkrati zelo uživala. Hvala Martina in hvala Kristina.«
Ana – udeleženka karaoke večera
»Karaoke večeri so zame super priložnost za druženje (ker je v tem trenutku zelo težko kamorkoli iti in se družiti),  sprostitev po celem tednu (služba stres- pozabiš na vse) ,….zelo sem vesela da je organiziran vsaj 2 x na mesec, ker enostavno uživam v dobri družbi, zabavi in petju…..res lepo ….. hvala Martina nikoli si nisem mislila, da bom tako “padla notri” in komaj čakala na karaoke 😉😊  ..in res super družba smo…. «
Nataša – udeleženka karaoke večera

Datum

Okt 26 2022
Zaključen!

Ura

18:00 - 20:00

Lokacija

Nova Gorica
Z glasom in zavestjo - Martina Furlan Praznik

Organizator

Z glasom in zavestjo - Martina Furlan Praznik
Email
martina@zgiz.net
Spletka
https://z-glasom-in-zavestjo-con-voce-e-consapevolezza.business.site/

Predavatelj

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.