Išči
Generic filters

Opis

Zemlja je že pričela svoj prehod na višje frekvence. V naslednjih letih se nam zato obetajo velike spremembe. Naravnavo Zemlje na višje frekvence čutimo, tako ali drugače, vsi – stare, nizke energije se intenzivno čistijo še naprej, vse kar se ne bo “posodobilo” bo razpadlo. Kakšna je razlika med 3D, 4D in 5D? Kakšno je vaše življenje, poslanstvo v 5D?

Energija sledi misli je ena izmed glavnih zakonitosti, ki veljajo na Zemlji, zato je zelo pomembno, da vsak trenutek izberemo visoko vibracijo, z močjo vizualizacije in meditacije, pa se “naterinarmo” do točke, ko mi postanemo gospodar misli in ne obratno. Tako lahko z močjo vizualizacije in srčne namere zavestno začnete ustvarjati (energijsko) sliko svojega življenja in sebe s 5D zavestjo.

A onkraj naših fizičnih čutil in zaznavanja se že rojeva nov svet in uvod v novo dobo je tudi astrološko že nastopil. V naslednjih desetih letih plus bomo tako priča na eni strani rojevanju sveta, ki temelji na enotnosti, sodelovanju, obilju, razumevanju, ljubezni, prebujanju potencialov, ki jih do sedaj nismo poznali, prihaja pa tudi čas skupnosti in na drugi strani razkroju starih struktur.

Če začutite, da je prišel čas, da se odprete novemu ali prispevate del sebe novemu, toplo vabljeni na meditacijo z Nadangelom Metatronom, ki nam bo pokazal novi svet in kako ga lahko zavestno, naprej s svojo energijo, začnemo ustvarjati …

Vsebina srečanja:
meditacija in povezovanje z Nadangelom Metatronom
– vizualizacija Ustvarjanje svojega življenja v 5. dimenziji z Nadangelom Metatronom
– kanalizirana sporočila Nadangela Metatrona
– svetlobne kode Nadangela Metatrona

Cena dogodka je 25 eur
Prijave so možne do 23.3.

Več informacij in prijave na:
https://mojcakoprivnikar.si/ponudba/kdo-sem-jaz-v-5-dimenziji-meditacija-z-nadangelom-metatronom/

Program dogodka

Deli to s prijateljem