Išči
Generic filters
sreda, 27 oktobra, 2021
Kdo sem v 5. dimenziji? Meditacija z Nadangelom Metatronom 8

Kdo sem v 5. dimenziji? Meditacija z Nadangelom Metatronom

V naslednjih letih lahko še naprej pričakujemo spremembe, ki nas vodijo na višje frekvence. To že čutimo – stare, nizke energije se intenzivno čistijo še naprej, vse kar se ne bo posodobilo, bo razpadlo.

Energija sledi misli je ena izmed glavnih zakonitosti, ki veljajo na Zemlji, zato je zelo pomembno, da vsak trenutek izberemo visoko vibracijo, z močjo vizualizacije in meditacije, pa se “naterinarmo” do točke, ko mi postanemo gospodar misli in ne obratno. Tako lahko z močjo vizualizacije in srčne namere zavestno začnete ustvarjati (energijsko) sliko svojega življenja in sebe s 5D zavestjo.

A onkraj naših fizičnih čutil in zaznavanja se že rojeva nov svet in uvod v novo dobo je tudi astrološko že nastopil. V naslednjih desetih letih plus bomo tako priča na eni strani rojevanju sveta, ki temelji na enotnosti, sodelovanju, obilju, razumevanju, ljubezni, prebujanju potencialov, ki jih do sedaj nismo poznali, prihaja pa tudi čas skupnosti in na drugi strani razkroju starih struktur.

Če začutite, da je prišel čas, da se odprete novemu ali prispevate del sebe novemu, toplo vabljeni na meditacijo z Nadangelom Metatronom, ki nam bo pokazal novi svet in kako ga lahko zavestno, naprej s svojo energijo, začnemo ustvarjati …

Vsebina srečanja:

– meditacija in povezovanje z Nadangelom Metatronom

– vizualizacija Ustvarjanje svojega življenja v 5. dimenziji z Nadangelom Metatronom

– kanalizirana sporočila Nadangela Metatrona

– svetlobne kode Nadangela Metatrona

Prijave: lalunaangelacademy@gmail.com / 051 305 224

Prijave so možne do zapolnitve mest.

Datum

Okt 01 2021
Expired!

Ura

18:00 - 20:00

Cena

25 €

Lokacija

Online
Kategorije
Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

Organizator

Laluna Akademija za osebno in duhovno rast
Email
info@mojcakoprivnikar.si
Spletka
https://mojcakoprivnikar.si/
PRIJAVA

Predavatelj

  • Mojca Koprivnikar
    Mojca Koprivnikar

    Sebe bi najlažje opisala kot zavest, ki je prišla v to fizično telo, v to obliko ter v ta čas in prostor po izkušnjo življenja. Sicer pa sem certificirana angelska učiteljica in certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), Eternal Light Healer®, profesionalna sprostitvena terapevtka in tudi vzgojiteljica predšolskih otrok.

Priporočamo

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.