četrtek, 25 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

Kirtan

Vabimo vas, da se nam pridružite pri skupinsko petju manter, svetih pesmi, plesu in proslavljanju življenja s sveto rastlino kakava.

Glasba in zmožnost da prek nje delimo svojo vibracijo z drugimi je veliko darilo s katerim smo vsi blagoslovljeni. Zapeli bomo znane kundalini in hindujske mantre, svete pesmi iz nekaterih drugih tradicij in morda nekaj novonastalih pesmi. Za nekaj ur bomo popolnoma pozabili na vse izzive, ki nas vsak dan obremenjujejo in ta čas posvetili povezovanju s svojim srcem in srcem plemena, ki nas obdaja.

Z besedami lepe duše po zadnjem srečanju:

“Kirtan je, ko zapoješ in se nenadoma znajdeš v oblakih z vsemi temi ljudmi ob sebi in svet postane čudovito mesto”

Petje manter, torej večkratno ponavljanje istih stavkov, osredotoči in umiri naš um, nas poveže z našim telesom in edinstvenostjo in kar je najlepše – daje nam občutek velikega zadovoljstva, povezanosti in ekstaze. Z uporabo starodavnih manter poosebljamo lastnosti božanstev, ki jim pojemo, širimo vibracijo ljubezni in miru skozi svoje bitje, pa tudi do vseh bitij, ki se jih s svojo energijo dotaknemo.

Projekt MamaMantra je zasnovan kot čarobna preproga, na katero vabimo vse glasbenike, čarodeje, umetnike, svobodnjake in vse tiste, ki preprosto želite praznovati in se poigravati skozi življenje z lepoto skupinskega muziciranja. Številne mantre so bile leta zamolčane, zdaj pa je čas, ko nam je vsa ta močna znanja na voljo in je čas, da spoznamo njihovo moč in jo uporabimo. Vpliv manter na dobro počutje našega zdravja je že znanstveno dokazan, a ko boste enkrat začutili energijo dobrega kirtana, ne boste več potrebovali dokazov, občutili boste vse.

Iz Hrvaške prihajajo in igrajo za vas kundalini mantranera Ish Van Kaur, jogina Arijana Aska, vrhunski bobnar Ivan Raić in vsestranski glasbenik Jan Kozumplik.

Veselimo se srečanja z vami!

Ish Van Kaur, Arijana Aska, Ivan Raić in Jan Kozumplik

Prispevek: 33€

Info, vprašanja in prijave zbira Martina na email: martina.bambic@gmail.com

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 06 2024
Zaključen!

Ura

18:00 - 22:00

Cena

33 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.