Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Komu je namenjena delavnica?

  • Vsem, ki želite obuditi svoje partnerstvo, ga nadgraditi in ga postaviti na višji nivo, ki želite narediti nov začetek in postaviti prave temelje za vaše partnerstvo, ne glede ali ste trenutno v vezi, samski ali v “odhodu”, 
  • Vsem, ki ste naveličani biti vedno znova razočarani, ker se vaša pričakovanja v odnosu ne izpolnijo, ki imate dovolj osamljenosti, zapuščenosti, nesprejetosti, neslišanosti in pomanjkanja ljubezni.

V partnerstvu se moramo pogovoriti o naših pričakovanjih. Kaj pričakujemo od življenja, kako si predstavljamo odnose, kakšno partnerstvo želimo imeti? Veliko ljudi preskoči ta del, ker so na začetku zaljubljeni in so potem razočarani, ker sta tako “različna”. Naša in partnerjeva pričakovanja moramo poznati še preden čustva prevzamejo glavno vlogo, izgubimo glavo in je že prepozno. 

Na delavnici boste izvedeli:

  • Kakšna so naša pričakovanja v partnerstvu in kaj bi morali pričakovati?
  • Kaj ne sodi v partnerstvo in katere napake delamo pri naših pričakovanjih?
  • Kakšno partnerstvo moramo izbrati in kakšni so nivoji partnerstva?
  • Kateri so štirje stebri, na katerih moramo graditi naše partnerstvo?

Prijave: https://www.miranpeterman.com/delavnice/kljuc-do-izpolnjenih-pricakovanj-v-partnerstvu/

Lep pozdrav, moje ime je Miran Peterman in sem Energijski Trener za Uspeh. Pomagam ti do jasnosti in več Energije, da lahko narediš Preboj in dosežeš večje rezultate na področju osebne rasti, partnerstva in posla. – – – – – Moja sposobnost je, da intuitivno dobivam odgovore iz vesolja, na nek način kot vesoljski Google. Ko mi stranka začne postavljati vprašanje, že začnem dobivati odgovor, še predno vprašanje dokonča. – Druga moja sposobnost pa je regeneracija kreativne Energije. Znam se priklopiti na posebno frekvenco in preko posebne energijske meditacije napolniti s kreativno energijo, ki hkrati tudi zdravi in preko katere postajaš močnejši.
No Tab Selected

Program dogodka

Deli to s prijateljem