Išči
Generic filters
sreda, 22 septembra, 2021

V košarici ni izdelkov.

Kristalna šola (10 mesečni tečaj) – kristali in kristaloterapija 8

Kristalna šola (10 mesečni tečaj) – kristali in kristaloterapija

Kristali. Ti prečudoviti kamni. Nekatere privlačijo zaradi njihovega magičnega izgleda, druge zaradi energije, ki jo ob kristalih začutijo. Zagotovo pa si že slišal za vibracijsko moč kristalov.

Kaj če ti povem, da lahko s pravilnim in zavestnim rokovanjem s kristali svoje življenje izboljšaš, sprostiš napetosti v telesu, odpraviš blokade v umu in srcu? Te zanima kako lahko s kristali sprostiš bolečino glavobola, menstrualnih krčev, kako si s pomočjo kristalov znižaš povišano telesno temperaturo? Si pozdraviš prehlad, alergije in podpreš telo po zdravljenju?

 Zdravljenje s kristali seže še veliko dlje od telesa. Morda si ravno na razpotju v življenju in si želiš več jasnosti na tvoji poti ali pa začenjaš nek nov projekt v poslovnem svetu. Bi rada prišla v stik s sabo in okrepila žensko energijo? Se sprašuješ kako podpreti svoj dom za še več ljubezni, harmonije v odnosih in pretočne zdrave komunikacije med družinskimi člani?   Tudi poslovni prostor je moč očistiti in podpreti za sprejemanje dobrih poslovnih odločitev, za uresničevanje namena in vizije podjetja ter okrepiti konstruktivno sodelovanje med zaposlenimi.

S pravilno informiranimi kristali in uporabo izbranih metod njihove uporabe, lahko na svoj cilj prispeš hitreje, bolj energetsko usklajeno oz. podprt z energijo, ki je v tisti situaciji zate najbolj pomembna. V svoje življenje lahko privabiš energije, ki jih potrebuješ za manifestacijo svojih želja in ciljev.

Lastnosti kristala so odvisne od mineralov, temperature in pritiska ob njegovem nastanku ter hitrosti ohlajanja kamnine. Po geološki definiciji je kristal mineral s pravilno atomsko strukturo, zaradi katere se izoblikuje v pravilne geometrične oblike z ravnimi površinami. Mreži podobna sestava daje kristalom njihove enkratne sposobnosti vsrkavanja, shranjevanja, proizvajanja in sproščanja energije.

Sama kristale uporabljam vsak dan. Spremljajo me ob različnih situacijah tako v zasebnem življenju kot poslovno. Ker si želim, da si tudi ti povečaš blaginjo v tvojem življenju, bom s tabo delila vse svoje znanje o kristalih v celoletni Kristalni šoli.

Skozi naša druženja:

  • boš pridobil poglobljeno znanje o kristalih in njihovi uporabi,
  • se naučil postaviti diagnostiko, ki je temelj za pravilno informiranje in postavitev kristalov,
  • boš prejel znanje kako informirati (programirati) kristale,
  • spoznal kako in kdaj uporabiti posamezna orodja (kristalne palice, kristalne mreže, zdravilne kristalne mreže, kristalne esence in olja, sveto geometrijo, polaganje kristalov), da bodo kar najbolj podprla namen, ki ga želiš doseči v dani situaciji,
  • boš prejel različne recepture in vedenje o tem kako pripraviti personalizirane esence in olja,
  • boš prejel natančna navodila kako skrbeti za kristale in jih negovati, da ti bodo dolgo služili in učinkovali v različnih situacijah,
  • boš osvojil znanje kako izkoriščati energijo kristalov,
  • boš izdelal svojo kristalno »prvo pomoč« (mini lekarno, ki jo potrebuje vsak dom),
  • boš izdelal personalizirano kristalno palico, ki jo boš uglasil za točno določen namen.

Teoretično znanje bomo sproti sidrali z veliko vaje, saj je v Kristalni šoli velik poudarek na praktičnem delu. Kristaloterapijo boš izvajal pri sebi in drugih, tako boš ogromno praktičnega znanja osvojil že v sami šoli. Delamo v manjših skupinah, zato sem ti ves čas na voljo pri vseh dilemah in blokadah, ki se pojavijo na poti osvajanja novega znanja.

 Si že začutil moč kristalov? Kristaloterapija (zdravljenje s kristali) uporablja vibracijske lastnosti različnih kristalov, ki s svojo barvo in sestavo vplivajo na človeka.

Program je namenjen tebi, ki si želiš podpreti sebe in druge za optimalno delovanje na vsakodnevni ravni. Bodisi pri telesnem zdravljenju, izboljšanju počutja in krepitvi imunskega sistema, dvigovanju energije v prostoru ali v pritoku finančnega obilja, boljših odločitev, krepitvi intuicije in še in še.

Kristaloterapija se uporablja na različnih nivojih: telesnem, mentalnem, čustvenem.

Odlično se dopolnjuje z nekaterimi drugimi metodami energetskega zdravljenja in dela s telesom kot so Barvna terapija, Reiki, Angelska terapija, meditacija, joga.

Uporabo kristalov v namene zdravljenja je že pred 2000 leti opisal grški zdravnik Dioskurides. V 12. stoletju pa je bila pionirka v zdravljenju s kristali Hildegard von Bingen (napisala je knjigo Lapis Lapidarum, kjer opisuje uporabo kristalov in zdravljenje različnih bolezni).

 Ali vibracija kristalov deluje, tudi če ne verjamemo v njihovo delovanje?   Zakaj ni smotrno izbirati kristalov samo na podlagi lastne intuicije?   Katere dele telesa že podpira posamezna čakra in kako to znanje uporabiti v kristaloterapiji?   Ja, tudi na taka vprašanja boš dobil odgovor.

V Kristalni šoli ti bodo na voljo vsi potrebni pripomočki in kristali, s katerimi boš delal in sidral znanje. Ob tem boš prejel bogato gradivo, ki ti bo služilo za nadaljnje samostojno delo. Morda si že ali boš v času izobraževanja začutil, da te kristali kličejo na poseben način in kristaloterapija postane tvoje delo. To ti bo omogočil certifikat (potrdilo o opravljenem tečaju), ki ga prejmeš po koncu izobraževanja.

Samo za udeležence Kristalne šole pa sem pripravila posebne in cenovno zelo ugodne pakete kristalov, ki jih lahko kasneje uporabljate v lastne namene ali za izvajanje kristaloterapije.

Predznanje za Kristalno šolo ni potrebno, saj je program zasnovan tako, da je primeren tudi za začetnike.

Investicija v celoletno izobraževanje je 1600,00 eur, za plačilo v enkratnem znesku do 31.8.2021.

Možno je tudi plačilo v 10ih (obrokih in sicer 176,00 eur/mesec.

Program KRISTALNE ŠOLE:

http://www.notranjasvetloba.com/tecaji-in-delavnice/kristalna-sola-kristali-in-kristaloterapija/

Datum

Sep 11 2021 - Jun 11 2022
Ongoing...

Cena

1,600.00 €

Lokacija

Domžale
Kategorije
Notranja Svetloba

Organizator

Notranja Svetloba
Telefon
041/603-827
Email
gordana@potspremembe.com
Spletka
http://www.notranjasvetloba.com
QR Code

Priporočamo

No event found!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.