Kristalna zvočna kopel 7

Kristalna zvočna kopel

S Tomažem vas vabiva na negovalno zvočno kopel s kristalnimi posodami, kristalno harfo in šamanskim bobnom v petek, 31.marca 2023 ob 19h v Center aktivnosti, Nove Fužine 40!
V zvokih kristalnih skled bomo sprejeli energijo ljubezni in vsega dobrega
Kristalna zvočna kopel je edinstvena, sprostitvena izkušnja.
Je orodje pri zdravljenju, s katerim so si pomagala že mnoga ljudstva pred več tisoč leti.

Glasbila ustvarjajo vibracije miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. V telo vnese harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.

Kristali predstavljajo čistost, frekvence kristalnih posod nas negujejo in višajo našo zavest. Zvok kristalov je poseben, mnogi po končanem dogodku rečejo, da je božanski. Terapevtski instrumenti tibetanske sklede, kristalne posode, kristalna harfa, COD boben, uglašeni na energijske centre v telesu (čakre) ter šamanski boben, zvončki in ostali instrumenti sprožijo vibriranje vsake celice v telesu. Naše telo vsebuje med 70% do 85% vode, ki prepoznava in sprejema te vibracije. Instrumenti proizvajajo zvok OM – kozmični zvok, ki ga sestavljajo najvišje in najčistejše vibracije. Je vibracija miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. V telo vnese harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.

Vibracije in zvok instrumentov med zvočno kopeljo omogočijo:
· globoko sprostitev in umirjanje misli
· počitek in notranji navdih
· razbijanje določenih vzorcev in iskanje odgovorov
· zdravljenje telesa, uma in duha
· ublažitev ali odprava bolečin
· spodbujanje spanja
· pomladitev telesa
· samoregulacijo
· sprostitev blokad, stresa, čustev, napetosti in posledično olajšanje
· vzpostavitev ravnovesja v telesu in ustvarjanje harmonije
· spajanje z višjim jazom
· kar v danem trenutku najbolj potrebujemo

Kristalna zvočna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, kar v danem trenutku najbolj potrebuje. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni. Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.
S pomočjo kristalne harfe lahko dobimo odgovore pri raziskovanju naše človeške globine, občutimo čustveno, globoko segajoče, skrivnostno, sanjsko povezavo z naravo in prebudimo notranjega otroka ter pomirimo dušo.

Kristalna zvočna kopel poteka v sproščenem in varnem vzdušju, ki prinaša globoko sprostitev uma in telesa.

Na dan kristalne terapije in še naslednji dan popijte veliko vode! Odsvetujem pitje alkohola in kave na dan dogodka. Potrebna oprema: odeja, blazina in po potrebi toplejša oblačila (copati).

Srečanje bomo imeli v moderni, prostorni in akustični dvorani Centra aktivnosti na Fužinah, da omogočimo udeležencem dovolj prostora in še boljšo zvočno vibracijo.

Dobrodošli!

Obvezna prijava:
Saša Miklič 041 928-327
www.anandajoga.si

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.