sreda, 28 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Krog svetih amazonskih pesmi s plemenom YAWANAWA 7

Krog svetih amazonskih pesmi s plemenom YAWANAWA

VABIMO VAS NA KROG SVETIH AMAZONSKIH PESMI S PLEMENOM YAWANAWA

KJE: V naravi blizu Ljubljane ( točno lokacijo vam sporočimo ob nakupu vstopnice)
KDAJ: 20. julij 2022, 18:30-23:00
NAKUP VSTOPNICE: kaxinawa.si@gmail.com
Prispevek: 30€

Draga družina in prijatelji Amazonskega pragozda in njegovih avtohtonih plemen!

Vsi smo nestrpno čakali, da nas predstavniki amazonskih plemen zopet obiščejo in nas popeljejo na posebna popotovanja.
Amzonski gozd pride ponovno na obisk in tokrat nas bo popeljalo na pot bratransko pleme Huni Kuinov. Verjamemo, da že veliko veste o Yawanawa in tokrat jih imamo čast prvič sprejeti v Sloveniji. Naredimo to skupaj in vsak, ki si želi tega edinstveneg toka dogodkv je vljudno vabljen, da svojo prisotnost potrdi in nam olajša organizacijo.
Zelo semo veseli, da so poti odprte in da to poletje lahko sprejmemo predstavnike plemena Yawanawa: Hukena Yawanawa in Nãwãma Yuvekã in Paka Kamãnawa iz plemena Noke Koi.

Združili so bomo v molitvi za preobrazbo v bolj zavestna bitja in okrepili zavezništva po vsem svetu. Molili bomo za vse, ki še ne vidijo da smo del narave in da ne živimo na Zemlji vendar z njo. Ne sodimo in ne bojujemo se proti tisim, ki ne vejo ampak jih ozasveščamo in odpiramo vrata do ljubezni do samega sebe in do planeta. Le individulana sprememba bo naredila globalno tranformacijo zavesti.

Neizmerno se veselimo, da nas bo spet vodili glasovi Amazonije! Upam, da se boste lahko pridružili, da bi poglobili molitve, zdravljenje, učenje, povezovanje in praznovali skupno življenje!
Hukena, Nãwãma Yuvekã in Paka nas bodo vodili na duhovno potovanje skozi svete tradicionalne napeve, plese, čudovito glasbo, zgodbe o kozmologiji Yawanawa in osebne zgodbe. Prav tako bo prostor za globoko povezavo z rapé.

Hukana, Nãwãma Yuvekã in Paka so bojevniki resnice in odpirajo globok in pristen pr v katerem lahko globoko prisluhnemo glasu narave, se uskladimo s svojim bistvom, srečamo svojo moč in lepoto, preobrazimo stare travme, sprejmemo učenja, rastemo, pojemo, plešemo in smo skupaj kot pleme.

Ljudstvo Yawanawa živi na bregovih reke Gregorio, v amazonskem deževnem gozdu med Perujem in Bolivijo in nedaleč stran od Brazilske države Acre, od koder prihajajo tudi predstavniki plemena Huni Kuin, ki jih že dobro poznamo. Živijo v enem od najbolj biotsko raznovrstnih ekosistemov na planetu. Stik z zahodnim svetom se je zgodil pred nekaj več kot sto leti.

Danes glasniki duhovnosti Yawanawa potujejo po številnih mestih po Braziliji in svetu ter z nami delijo svoje pomembno sporočilo prek svojih prednikov in izjemne muzikalnosti. Skupina varuhov ima čast služiti kot pomemben člen v omrežju med plemenom in svetom.

Vsaj 48h pred dogodkom ni priporočeno uživanje alkohola, ker lahko lahko izzove slabost
Na dan etno dogodka jejte lahko hrano in vsaj 3 ure pred začetkom na zaužijte ničesar več.
S seboj imejte stekleničko vode, papirnate robčke, plastično vrečko in blazinico za sedet. Če igrate kakšen inštrument ga prinesete s seboj.

Na prireditvi bo tudi Indijanski Bazar z različnimi gozdnimi umetninami in izdelki, ki jih bodo Yawanawa indijanci prinesli s seboj.

Za vstopnice prosim pišite na kaxinwa.si@gmail.com

Med gostovanjem v Sloveniji, bodo predstavniki YAWANAWA imeli tudi druge dogodke. Za več informacij pišite na: kaxinawa.si@gmail.com

Haux Haux
Yuxibu team

Datum

Jul 20 2022
Zaključen!

Ura

18:30 - 23:00

Cena

30 €

TOP DOGODEK

oktober 2022
Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.