torek, 28 maja, 2024

V košarici ni izdelkov.

Lightkeeper healing tečaj 1. stopnja 7

Lightkeeper healing tečaj 1. stopnja

Lightkeeper healing tečaj (LK healing) je nova metoda energijske podpore, ki sem jo razvil na osnovi Lightkeeper simbolov.

Z njo dosegamo višje vibracije in večji pretok energije, kar tudi potrebujemo, saj smo vsi deležni višjih vibracij v današnjih dneh. Vibracija človeštva kot tudi vibracija zemlje in živali se nenehno dviguje, kar lahko dokažemo z energijskim merjenjem s pomočjo Bovisovih skal ali z ostalimi meritvami kot je npr. Schumannova frekvenca.

Ker je metoda izredno močna, ni  najbolj primerna za čiste začetnike in je zaželeno, da se tečaja udeležijo osebe, ki so se že spoznale z metodo Reiki ali drugimi energijskimi metodami ali pa že dlje časa meditirajo in so dobro energijsko postavljeni. Tudi če se prijavite na tečaj brez potrebne “duhovne kilometrine”, se vam ne bo zgodilo nič hudega, le nekoliko bolj boste padali v procese in samo čiščenje bo bolj intenzivno, morda na trenutke celo naporno. Ostali, ki ste bolj energijsko postavljeni, boste to lažje prenesli, čeprav popolnoma brez “stranskih učinkov” ne bo šlo :), saj se bo začelo intenzivno čiščenje tako fizičnega kot tudi energijskega telesa.

Izrednega pomena je, da osebe, ki bodo opravljale tečaj, razumejo moralno in etično odgovornost dela z energijami. O tem bomo veliko govorili tudi na tečaju.

Metoda Lightkeeper healing je primerna tako za lažje kot tudi  težje življenjske izzive na kateremkoli področju predvsem pa vam pomaga pri ohranjanju zdravja, dobrega počutja in zdrave rasti in razvoja.

Na  5 stopnjah za Lightkeeper praktika boste prejeli ogromno novega znanja, ki ga bo potrebno uporabljati pri terapijah, saj boste s temi terapijami dosegali izjemne rezultate. Ker je moč tehnike resnično ogromna po meritvah, kar nekaj 1.000.000 -krat močnejša od Reikija je potrebno veliko znanja ter odgovornosti. Na preostalih stopnjah boste spoznali, kar nekaj simbolov, ki niso javno objavljeni, zaradi nekaterih simbolov, ki  so namenjeni samo LKH praktikom, saj znajo le oni pravilno in odgovorno uporabljati tehniko in simbole. Lahko vam odkrijem le toliko, da odstranjevanje entitet, negativnih energij, prekletstev ni bilo še nikoli lažje. Ustvarjanje energijskih “teles” pa ustvarja čudeže pri zdravljenju strank.

Na 1. stopnji tečajniki spoznajo prvih 5 simbolov (njihove osnove delovanja), ki jim pomagajo pri energijskem zdravljenju in podpori in so v vseh teh 5 tudi iniciirani “(posvečeni). Spoznajo tudi nekaj osnovnih civilizacij s katerimi delujemo ter nivoje obstoja s katerega prihajajo. Zelo podrobno prikažem in naučim izvajanje terapij osebam, živalim, rastlinam. Osvojijo osnovno znanje radiastezije (dela z nihalom) in branje skal.

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 21 2024
Zaključen!

Ura

10:00 - 20:00

Cena

250 €

Več info

Več

Lokacija

Škofja Loka
Škofja Loka

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.