četrtek, 29 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Ljubljana National Animal Rights Day 2022 (NARD) 7

Ljubljana National Animal Rights Day 2022 (NARD)

Shod bo potekal v nedeljo, 5. junija 2022, ob 11.00-12.00 na Prešernovem trgu. S tablami za pravice živali, majicami NARD in transparentom ‘Naš planet je tudi njihov.’ / ‘Our planet, theirs too.’ se bomo pridružili več kot 110 mestom po celem svetu, v katerih bomo ta dan imeli pogrebno slovesnost za vse milijarde živali, ki so v preteklem letu izgubile življenje zaradi prehrambene industrije.
Shod bo miren, tih in žalujoč, podoben slovesnosti na pogrebih. Namesto nas bodo govorili napisi na tablah s slikami živali iz hlevov, klavnic, kletk in mrež, laboratorijev in cirkusov. Napisi bodo v slovenskem in angleškem jeziku. Prebrali bomo deklaracijo pravic živali v slovenskem in angleškem jeziku, pod katero se bodo na koncu shoda lahko podpisali vsi sodelujoči in mimoidoči podporniki.
Po shodu bo od 13.30 dalje potekal Veganski piknik v Tivoliju, ki bo nasprotje pogrebne slovesnosti, saj je namenjen druženju aktivistov s shoda, preizkušanju okusne veganske hrane in pozitivni vzpodbudi k odločitvi za veganstvo. Na voljo bodo informativni letaki, mesto za prijavo na Veganski izziv in mize za veganske dobrote.
Če si pripravljen/a sodelovati na shodu, se nam javi preko spodnjega obrazca. ❤
https://forms.gle/HKM4zsWU2iVi185a9
Vsak sodelujoči dobi majico NARD, ki jo lahko po shodu obdrži. Na pikniku bomo zbirali prostovoljne prispevke za kritje stroškov izvedbe shoda in naše nadaljnje delo za živali.
____________________________________
A Memorial Ceremony to commemorate the billions of animals who die every year by human hands.
A Celebration of the progress that is being made towards ending the suffering of animals and bringing forth their freedom.
More details to be announced. Welcome to NARD 12!

Datum

Jun 05 2022
Zaključen!

Ura

11:00

Lokacija

Prešernov trg
Prešernov trg, Ljubljana
Slovensko vegansko društvo

Organizator

Slovensko vegansko društvo
Telefon
068 645 622
Email
info@vegan.si
Spletka
http://vegan.si/

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.