Išči
Generic filters

Opis

Vodnarjeva doba (ali nova doba) nam je že potrkala na vrata. Prinaša širitev zavesti, prinaša preboje, prinaša 5-dimenzionalno zavest. Govori o naprednem duhovnem posamezniku, ki tvori skupnost.

Doba prinaša ogromno sprememb, tudi napredka, a najpomembnejši napredek se bo zgodil, ko bo človek zares spoznal, da se najnaprednejša „tehnologija“ nahaja ZNOTRAJ NAS, kjer se vse začne. Vse ostalo je popolna iluzija.

Ker je nepreklicno prišel čas, da se obrnemo v sebe in se “priklopimo” na svojo notranjo tehnologijo, kar je bistvo Nove dobe Svetlobe in Svobode ter Nove zavesti, so se (mi) oglasili duhovni vodniki Vodnarjeve dobe, ki vas vabijo na prav posebno meditacijo, kjer se bomo povezali z vodniki Vodnarjeve dobe, da nas bodo usmerili po naši poti v Novi dobi in, da boste lahko (še naprej) držali prostor svetlobe bližnjim in drugim…

Predali nam bodo sporočila o novi vodnarjevi dobi in, kaj si od nje lahko obetamo kot družba in vsak posameznik.

Predvsem pa se boste lahko vi povezali z vodniki vodnarjeve dobe, ki bodo vam predali sporočila. Ti vodniki verjetno (v ozadju) že delajo z vami, preko meditacije pa bodo postali zavesten del vašega življenja – vaši pomočniki in vodniki.

Vsebina meditativnega dogodka:

meditacija Srečanje z vodniki Vodnarjeve dobe
– o novi dobi, novi zavesti
– meditacija povezava s 5-dimenzionalno kristalno mrežo
– kanalizirana sporočila, vaši trenutni izzivi, razno …

Število mest je omejeno. Prijave so mogoče do 16.3.2021 oz. do zapolnitve mest.

Program dogodka

Deli to s prijateljem