Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Lepo vabljeni na naslednjo meditacijo, v kateri bomo priklicali Marijine energije. Marija je res ena sama, vendar ima več različnih energij, ki blagodejno vplivajo na človeka. Njene energije so zelo nežne, ženstvene in ljubeče. Meditacija je priporočljiva predvsem za ljudi, ki jim je v življenju primanjkovalo starševske ljubezni in si želijo več zdravja.

 

Tako kot vedno se bomo povezali z vesoljno energijo, ob strani pa nam bodo stali in nam pomagali angeli ter ostala pozitivna bitja iz višjih dimenzij. Vaša naloga bo samo, da se lepo sprostite in pustite voditi besedam mojstra Marka Polža, ki bo poskrbel, da bo meditacija  učinkovita in popolnoma varna (energetske pijavke bodo onesposobljene). Prednost naših meditacij je, da so zelo preproste in da udeležencem pomagamo, da se nanje energetsko priključijo, zato lahko vsak odnese kaj dobrega od njih. Zaželjeno pa je, da kdor se nam bo pridružil, zna vsaj eno molitev ne glede na to, katere vere je. Če ne poznate molitev ali ste ateist, tudi prav. V tem primeru bo meditacija za vas sicer nekoliko manj efektivna, vendar še vedno dovolj močna in prijetna.

 

Še tehnična navodila: ko se priklopite na Zoom, kliknite JOIN AUDIO. Če želite kaj povedati, mikrofon ponovno prižgite (unmute). Kamere vam ni potrebno imeti prižgane, ker bomo meditirali z zaprtimi očmi. Če nam želite kaj sporočiti, lahko to napišete tudi v chat. Če še niste bili na Zoomu obstaja možnost da se morate prej registrirati. Priporočamo uporabo slušalk in mirno okolje. Prosimo, da ne zamujate.

 

Povezava na Zoom je spodaj

Klikni me ali  https://arnes-si.zoom.us/j/95330369128?pwd=WVd5S29XQzk2K0tweGJ5OWRoTk55dz09

Geslo: piwpiw

 

Se že veselimo srečanja z vami!

 

Društvo Grem naprej

Program dogodka

0